Poslovali su sa Barsom, ali neće i sa Realom!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 28.01.2018.
13:12
Izvor: Sportske.net

Madriđani će morati da zaborave na ovog momka.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Liverpul je nakon dužeg ubeđivanja pustio Filipea Kutinja da ostvari san i zaigra u dresu Barselone.

Tom prilikom su donekle i isterali svoje, zaradili su 160 miliona evra ove zime, polovinu novca unapred su iskoristili, kako bi angažovali prekopotrebno pojačanje u odbrani u vidu Virdžila van Dajka.

Izgleda da ne žele da im se ponovi situacija koja im se dogodila sa Kutinjom, iako su se dugo i junački borili da Brazilca zadrže u svojim redovima, pa su tako rešili da svog najboljeg igrača iz tekuće sezone vežu novim ugovorom.

U pitanju je ko drugi nego Muhamed Salah, sjajni Egipćanin koji je prosto eksplodirao pod palicom Jirgena Klopa ove sezone.

Stigao je letos za tadašnji rekord kluba, plaćen je nešto više od 40 miliona evra, jasno je da je uprava "Redsa" napravila sjajan posao.

Krilni fudbaler je postigao 23 gola u svim takmičenjima ove sezone, pa se tako nakom samo šest meseci od njegovog transfera na "Enfild", pojavilo i ogromno interesovanje za njegove usluge.

Često je u poslednje vreme sa Salahom povezivam madridski Real, koji igra sezonu za zaborav i koji bi narednog leta mogao da uradi potpunu rekonstrukciju ekipe.

Salah je partijama u dresu Liverpula pokazao da je igrač svetske klase, Madriđani su automatski postali zainteresovani, ali izgleda da će morati da nastave potragu za pojačanjima na nekom drugom mestu.

Salah

Liverpul ne želi da se odrekne sjajnog Egipćanina, pa mu nakon samo šest meseci od kako je stigao u klub, spremaju novi ugovor.

Ponudiće mu bolje uslove na "Enfildu", kako bi ga zadržali u svojim redovima, iako se zna da bi za Salaha bilo ostvaranje sna da zaigra u dresu Real Madrida.

To najverovatnije znači da Madriđani makar u narednih godinu dana mogu da zaborave na Salaha, ali danas je na fudbalskoj pijaci sve moguće, videćemo kako će se stvari odvijati narednog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
äxwell
Monday, 29.01.2018
01:02

Ovo da je Barsa uplatila unaprjed 140m Liverpulu je smjesno..Ovaj transfer Kutinja se otplacuje na 4 rate..Svake godine po jedna. Tako isto su doveli Suareza..Nisam siguran jel on otplacen..

avatar
No rules
Sunday, 28.01.2018
16:10

Liverpul je gigant evro fudbala, tim koji ima dusu i strast. Real je sa druge strane najveci na svijetu po rezultatima, ali daleko su od Liverpula u ove dvije kategorije. Salah moze postati legenda 'Enfidla'. U Realu ce postati visak i nestati sa scene onog trenutka kada kraljevici procijene da im Salah ne donosi profit.

avatar
_mladen_
Monday, 29.01.2018
00:17

Ili kada pdigra dve lose utakmice, a navijaci krenu da zvizdi. xD

avatar
The 8th King of Rome
Sunday, 28.01.2018
14:20

Dobar je salah. Ali nisam sig da je igrac za real

avatar
MSSZRMK
Sunday, 28.01.2018
15:23

Od Benzeme i Bejla je sigurnija opcija.