Poslednje reči Žozea pred Valensiju, da li je poslao jasnu poruku?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 02.10.2018.
19:08
Izvor: Sportske.net

Između redova može se protumačiti na različite načine.

EPA-EFE/PETER KLAUNZER
EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Povezane vesti

Mančester Junajted je u velikoj krizi rezultata, ovo im je najgori start sezone u prethodnih 30 godina! Kao krivci se najviše spominju Pogba i Murinjo, nastavlja se sukob dve strane koji je počeo još od kraja Svetskog prventstva u Rusiji – trenutno se ne vidi kraj ovoga ili ko će izaći kao ’pobednik’ iz njega.

Portugalac je davao izjave za engleske medije koji se mogu protumačiti kao zamerka pojedinim igračima.

"Tim je uvek važniji od pojedinca. Grb na grudima je mnogo važniji od imena na dresu. To sam ja. Tako i radim. Ovo je ono što tražim od mog tima, mog kluba."

U izjavi je još objasnio pravila za svakog igrača.

"Celog života sam sam poštovao zlatna pravila. Tim sme da izgubi meč naravno, ali nikada svoje dostojanstvo. Moraju da se bore, takmiče, osvajaju duele i da ostanu skromni. Na kraju svake utakmice igrači moraju biti potpuno iscrpljeni zbog svog zalaganja na terenu, dužni su to navijačima i jedni drugima", objasnio je Portugalac svoju filozofiju.

Junajted nastupa večeras protiv Valensije u okviru grupe H na svom Old Trafordu u jednom od derbija drugog kola Lige šampiona.

Videćemo da li će igrači Junajteda ispratiti Murinjovu filozofiju ili nastaviti neuspešnu seriju rezultata.

Njima je sigurno jasno šta je Žoze mislio.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
I am back
Tuesday, 02.10.2018
21:35

Uz Murinja do kraja!

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 02.10.2018
20:35

Murinjo ceka otkaz pa da kao u Celziju uzima lovu jer mu ugovor nije do kraja istekao a dobio je ranije otkaz .Nije ni on budala ali Junajted ce morati kad tada presjeci jad i cemer su ovu sezonu a ni prethodnih nisu bili nesto sjajni.Koliko para ulozenih igraca kupljenih svakakvog profila i kvalitete .Tako su nabacali i nabudzili ekipu bez razmisljanja da ne zna se je li gore skockana ekipa ili je trener istrosen i procitan.Murinju treba pauza da se sabere i dodje sebi i obavezno da batali standardnu taktiku jer ona vise nigdje ne prolazi.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 02.10.2018
19:49

Valencija je jako slaba i kakav god da United bio dobit ce ih bez beda

avatar
Antihepi
Tuesday, 02.10.2018
19:35

Не би ме изненадило да остави Погбу на клупи.

avatar
koma73
Tuesday, 02.10.2018
19:28

Otkaz Murinju, prodaja Pogbe za bilo koje pare, prodaja Lingarda, Felainija, Smolinga, Lindelofa, Roha, reset ili prodaja Baia, Lukakua, Sančeza, Rašforda i Marsijala, kupovina dobrog desnog krila, i halfa, pa da imamo neke šanse da makar izdaleka ličimo na Mančester Junajted.