Poslednja vest - Derbi Serije A se ipak igra!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 29.10.2018.
18:09
Izvor: Sportske.net

Očekivalo se da utakmica bude odložena, ali meč će biti na programu večeras.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Tokom poslednja dva dana spekulisalo se o mogućnosti da zbog lošeg vremena susret između Lacija i Intera bude odložen.

U Rimu pada kiša, očekuje se nevreme, tačnije očekivalo se na osnovu prognoze, pa je tokom popodneva bilo vesti da će policija i rimske vlasti doneti odluku da meč ne bude igran i zbog problema u saobraćaju.

Međutim, pre dvadesetak minuta stigla je vest da će meč biti na programu večeras, kada je i planirano u 20:30, teren je prekriven, pa neće biti oštećen, ovo je derbi kola, ako gledamo tabelu, Inter koji je prošle sezone na "Olimpiku" stigao do Lige šampiona na račun Lacija bi pobedom stigao Napoli na drugom mestu, dok bi Lacijali trijumfom preskočili današnjeg protivnika, a,li i pobegli petoplasiranim timovima, između ostalog i gradskom rivalu na šest bodova.

Inter ne može da računa na Naingolana i to je problem, videlo se protiv Barselone, na drugoj strani Sergej je u timu, a na raspolaganju Inzagi ima ponovo i Badelja.

U centru pažnje biće De Fraj koji je letos iz Lacija otišao u Inter kao slobodan igrač, u tom poslednjem kolu skrivio je penal koji je Rimljane koštao Lige šampiona. Očekuju ga sigurno zvižduci i uvrede sa tribina "Olimpika".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke