Poslednja šansa - Roma već našla trenera!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.03.2019.
08:54
Izvor: Sportske.net

Imaju privremeno rešenje do leta, a Di Frančesko u sredu u "Zmajevom gnezdu" igra za posao.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Više nema dileme, posle teškog poraza u Derbiju dela Kapitale, Eusebio di Frančesko je na ivici. Naime, ako Roma bude eliminisana od Porta (ima 2:1 iz prvog meča), trener "Vučice" će izgubiti posao.

Potreban je naslednik za par meseci do pretpostavljenog dolaska Sarija. Naime, ako dobije otkaz u Čelsiju, bivši trener Napolija bi mogao da prihvati ponudu Rome.

Ali, ko će čuvati klupu.

Izgleda da je najbliži tome albanski selektor Kristijan Panući. Nekadašnji fudbaler Rome krči karijeru, mogao bi da se okuša u Seriji A, makar i ova tri meseca do kraja sezone, da proba da stigne do četvrtog mesta.

Panući je inače počeo trenersku karijeru kao pomoćnik Kapelu u Rusiji, gde je bio do odlaska Kapela 2014. Zatim je vodio Livorno, pa Ternanu, da bi pre dve godine nasledio zemljaka De Bjasija na klupi "Crnih Orlova".

Nema baš neke rezultate sa Albancima, od kada ih je preuzeo, četiri pobeda, dva remija i 8 poraza, u grupi Lige Nacija završili su sa pobedom i tri poraza...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bor1s
Monday, 04.03.2019
17:17

Znači, s konja na magarca. Bolje je (opet) dati Kontiju ili čak i Totiju da vode ekipu do kraja prvenstva, nego dovoditi Panućija. Njih dvojica makar imaju autoritet da prodrmaju ekipu.