Posle utakmice - Gvardiola šmekerski, Klop u svom stilu!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 26.07.2018.
14:54
Izvor: Sportske.net

Liverpul i Mančester siti su odigrali prijateljsku utakmicu, a na konferenciji je bilo baš zanimljivo.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Ako je suditi po ovoj sezoni, Klop definitivno ne leži Gvardioli, njegov sistem ga ubija i možda je upravo Liverpul jedina mrlja koja je sprečila Pepa da sa svojim Sitijem ostvari još bolju sezonu, koja je i ovako neverovatna, preputa brojnih rekorda.

Naime, Siti je počistio Liverpul u prvoj utakmici nakon što je Mane dobio crveni karton, bilo je 5:0

Zatim je Liverpul prekinuo neverovatan niz "Građana", i bio je prvi tim koji je uspeo da pobedi Gvardiolinu ekipu, i na taj način uništila njihove snove da ponove Arsenalovu sezonu kada su ostali nepobeđeni.

Onda slede dve utakmice u Ligi šampiona. Siti je čak po mnogima bio prvi favorit da osvoji Ligu šampiona, zato što niko nije igrao dominantan fudbal kao oni, ali onda dolazi Klop da održi čas fudbala i da na neki način uništi snove navijačima "plavog dela Mančestera" da će na kraju sezone pored Premijer lige, podići i "ušati pehar".

Moramo biti realni i reći da su neke loše sudijske odluke poprilično uticale na ishod tog duela.

Siti

Sada je usledio novi okršaj ova dva ljuta rivala, a izgleda da je Klop baš ozbiljno shvatio ovaj duel jer je na teren poslao dosta jak tim, dok je Gvardiola praktično igrao sa decom iz akademije.

Siti je poveo preko Sanea, a onda je u igru ušao Salah, i samo nakon 52 sekunde pokazao zašto ga se svi plaše! Istina, gol je postignut iz ofsajda, ali bilo je samo pitanje trenutka kada će mlada ekipa Sitija da popusti.

"So na ranu" dodao je Mane kada je u 94. minutu sa penala postigao gol za pobedu svog tima.

Ono što je usledilo na pres konferenciji je bilo urnebesno. Naime, Gvardiola je davao izjavu, kada je u salu "upao" Klop i svi su počeli da vrište, Gvardiola je u svom maniru, krajnje džentlmenski pozvao svog kolegu i ustupio mu svoje mesto.

Gvardiola je insistirao da Klop sedne pored njega, a zatim je i novinarima predstavio Klopa sa "Jirgen Klop, molim vas". Klop nije ostao dužan, nasmejao se i uputio izvinjenje, krajnje džentlmenski od obojice.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
äxwell
Thursday, 26.07.2018
16:28

Niko Pepu nije kriv sto se odlucio spremati u18 tim za novu sezonu! Nema puno fore do starta i zasto bi Klop koristio omladince u tolikoj mjeri a ima prvotimce koji jos nisu spremni za start sampionata. Imao je 4 prvotimca a ostalo su bili igraci koji ce sluziti za rotaciju. Pep ocigledno ima nocne more od Klopa kada je ovako isfrustriran napustio pres konferenciju.

avatar
MCCityzens
Thursday, 26.07.2018
17:52

Pa koga da sprema. Kad nema osim Sanea nikog iz prve postave.

avatar
jack wilshere
Thursday, 26.07.2018
17:55

Covjek koji je u karijeri apsolutno sve osvojio, oborio tolikee rekorde, donio nesto novo i revolucionarno u fudbal, ima noćne more od covjeka koji mu ne moze prici ni po trofejima, a ni po bilo cemu? Jesi realan? I naravno da nee moze spremati najjacu ekipu, kad ih je toliko bilo na zavrsnici SP...I opet ga ne bi Klop dobio, da nije bilo gola iz ofsajda..

avatar
xman
Thursday, 26.07.2018
15:16

Hahaha jesu kraljevi, nema sta

avatar
_mladen_
Thursday, 26.07.2018
15:14

Bolje da je ostao i da su zajedno imali konferenciju. To bi trebalo da praktikuju uvek, nakon utkamice oba trenera i da vidimo onda sta ce koji reci.

avatar
VOZDOVAC GGMU
Thursday, 26.07.2018
15:50

Slazem se,to bi bilo sjajno..

avatar
Boixos_Nois
Thursday, 26.07.2018
17:59

Pa da Murinjo nekome gurne prst u oko :D