Posle svega, Ozila čeka transfer iz snova?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 17.11.2017.
08:15
Izvor: Sportske.net

Još traje debata, ali ako stigne ponuda, Venger će je verovatno prihvatiti, kako bi sprečio da Nemac ostane u PL!

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Mesut Ozil će u januaru moći da pregovara sa zainteresovanim klubovima, ali mogao bi da napusti Arsenal već u januaru.

On navodno ima ponudu madridskog Atletika, ali sada se pojavila Barselona. Naime, Kutinjo će teško na "Kamp Nou", Liverpul ne odustaje od 150 miliona koliko traže za Brazilca, pa sada u Kataloniji traje debata o tome da li bi Ozil, za relativno mali novac mogao da bude rešenje.

Naime, Venger želi da proda nemotivisanog Nemca, sigurno da ne može da očekuje neki veliki transfer, a sa druge strane Barselona bi dobila igrača koji može da nastupa u Ligi šampiona na proleće.

Ovo je jasno, daleko od realizacije, naime, u klubu, kako pišu katalonski mediji postoje neslaganja u vezi Ozila, mnogi veruju da je potrošen, ali postoji i teorija po kojoj je jednostavno samo nezainteresovan, izgubio je volju u Arsenalu, dok bi u Španiji verovatno delovao mnogo bolje u jačem timu i sa više motiva.

Barsa želi i Nabila Fekira na leto, mada prva opcija ostaje Antoan Grizman i pored pretnji Luisa Suareza da će napustiti klub, ako bude morao da greje klupu Francuzu.

Što se Ozila tiče, recimo i to, on je i definitivno odbio platu od 275 000 funti od Arsenala, želi da ode, u Barsi bi imao znatno manja primanja, ali već nekoliko puta je napomenuo da glavni motiv nije novac, već razočaranje i da ovakav Arsenal nije spreman da se bori za trofeje.

Priča se i o odlasku u Mančester Junajted, gde bi došao na leto kao slobodan igrač, ali videćemo hoće li Barselona stupiti na scenu i odvesti nemačkog reprezentativca već ovog januara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lecter
Friday, 17.11.2017
13:31

Ozil je klasa i veliki doktor sa loptom u nogama , milina ga je gledati ali covek je lijen i vuce se po terenu.Gledao sam Arsenal par utakmica,kao da nema zivota u njemu i ne treba Barsi nista.

avatar
Heisenberg321
Friday, 17.11.2017
12:34

Ovo bi čak moglo da bude i sjajno rešenje, Ozil je vrhunski majstor samo je definitivno totalno nezainteresovan u Arsenalu. A još bi mogao da igra u Ligi šampiona, i plus za mali novac može da se dovede.

avatar
ixyco96
Friday, 17.11.2017
10:56

isplatio bi se Barsi,mogao bui u vezu,i na krilu.

avatar
NikkiCFC
Friday, 17.11.2017
18:49

Pored 3 napadaca koji se ne vracaju u odbranu on bi bio 4 igrac, to je mnogo. U modernom fudbalu svaki tim se brani sa bar 9 igraca u polju.

avatar
ixyco96
Friday, 17.11.2017
22:46

teoriski si upravu. ali ne mora da znaci da se i u barsu ne bi vracao