Posle svega, evo koje su opcije ostale Murinju!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.03.2019.
17:37
Izvor: Sportske.net

Real mu je izmaka, vrata Primere, ali i PL zatvorena, nezamislivo je da će sledeće sezone biti bez angažmana...

Instagram
Instagram

Povezane vesti

Žoze Murinjo nije uspeo da se domogne klupe Reala, Mendeš je razgovarao sa Perezom, ali je otpor unutar svlačionice, ali i kompletnog kluba bio preveliki da bi predsednik Madriđana rizikovao takav potez.

Posle ovakvog raspleta i Zidanovog dolaska na kormilo, vrata Španije, ali i Engleske su zatvorena za Murinja. Naime, on je radio kao asistent u Barseloni gde je persona non grata, a posle Čelsija i Junajteda sigurno je da ne postoji šansa da se vrati u PL.

Opcija koju cilja je Pari Sen Žermen. Naime, on je i 2012. bio u kontaktu sa vlasnicima kluba kada je osetio da mu klupa izmiče u Realu, ali je tada Anćeloti bio slobodan, PSŽ nije mogao da čeka Murinja.

Sada je situacija drugačija, Tuhel ima ugovor do 2020. klub mu daje podršku, ali navodno čekaju kiks u kupovima pa bi stvari mogle da se okrenu.

U svakom slučaju nezamislivo je da Murinjo sedi besposlen i sledeće godine, još jedna od opcija je Inter, međutim, i tu se lome koplja. Marota, ali i Zaneti veruju da je Konte bolje rešenje, no bivšeg trenera Čelsija, navodno traži i nekadašnji klub, Juventus.

Murinjo će čekati rasplet, ali čini se da je Inter njegova poslednja opcija jer su stvari mnogo drugačije nego kada je on bio trener, ekipa je podeljena, Juventus, pa i Napoli su mnogo jači, pa sve to ne izaziva entuzijazam da bi odmah mogao da pobeđuje ako bi se vratio na mesto najvećeg uspeha.

Ipak, da sačekamo, nije nemoguće da ima nekog keca u rukavu, jasno kombinacije poput Juventusa ili povratka u domovinu, čak i Bajerna koji je pominjan nisu realne...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC 19-ta
Wednesday, 13.03.2019
09:55

Novinari svjetski, na koje se oslanjaju manje novinarske kuce su objavljivale da je Murinjo trener Reala. Ne znam koliko je tacan podatak, ali sigurno je blizu istine, u svijetu je uplaceno 7 ipo milijardi na opkladu da je Murinjo novi trener Reala. Ko je naveo ljude da to uplate? A sad se kao pise da je Murinjo ispaljen i sto mu je kao ostalo? Novinari ne razmisljaju o posledicama, to je davno ispricana prica.

avatar
ŠDanilo
Tuesday, 12.03.2019
22:57

Partizan te zove!

avatar
Sinisa Panovski
Tuesday, 12.03.2019
22:56

Osim vaseg novinara ne verujem da je nekoga briga sta ce biti sa Murinjom

avatar
Don Carlo
Tuesday, 12.03.2019
18:42

Sam je sebe doveo u ovu situaciju svojim pricama i ponasanjem. Srecom Perez ne bi toliko lud da ga dovede.

avatar
real4ever
Wednesday, 13.03.2019
00:41

Doveo bi ga Perez da mu nije prijetilo da ostane bez pozicije u Realu. Sigurno da bi izgubio izbore, bez obzira ko mu bio kandidat. Solari nema autoritet i to je bio jedan od razloga što je Perez razmišljao o toj opciji. Murinjo je poznat po čvrstoj ruci u svlačionici, ali izgleda da mu je to bio samo blef. Zidan ga je spasio definitivno i nadam se da je naučio da se više ne miješa trenerima u posao. Treba da vodi finansije i da pita trenera za transfere, a ne da se ponaša kao pijani Rus na pijaci. Da kupuje igrače po svojoj želji, igrače koji treneru nisu potrebni. Primjer Hames Rodrigez, Kurtoa...

avatar
Don Carlo
Wednesday, 13.03.2019
20:52