Posle Stolice, smenjen i Linta - razočarali Mandarića!

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.08.2018.
13:37
Izvor: Sportske.net

Ljubljanska Olimpija već ima trećeg trenera od početka sezone. Srpski stručnjaci nisu opravdali očekivanja.

Beta/Jelena Grlić/Ev
Beta/Jelena Grlić/Ev

Povezane vesti

U Olimpiji su mnogo očekivali od Ilije Stolice kada su ga početkom leta doveli kao jednog od najperspektivnijih stručnjaka iz Srbije.

Međutim, loš start sezone vrlo brzo je koštao posla bivšeg trenera Voždovca i Vojvodine, a ulogu šefa struke je preuzeo njegov dotadašnji pomoćnik Aleksandar Linta.

Nažalost, iako je nakratko uspeo da trgne ekipu, usledio je poraz od Spartaka iz Trnave u Ljubljani (0:2), pa su šanse Olimpije za evropsku jesen sada svedene na minimum, iako još postoji nada da u Slovačkoj može da se napravi čudo.

Do tog čuda pokušaće da dođu sa Safetom Hadžićem na klupi, koji je imenovan kao privremeno rešenje, a očekuje se da bivši trener Rapida Zoran Barišić uskoro preuzme ekipu.

Na ovu temu se u slovenačkim medijima oglasio predsednik kluba Milan Mandarić, koji ne krije da je razočaran onim što su pokazali i Stolica i Linta.

''Nažalost, nedostajalo je mnogo toga, što me je učinilo veoma razočaranim. Došli su kod nas sa sjajnim preporukama, ali nedostajala je igra koju smo želeli, mladi igrači...

Naši fudbaleri su pametni i znaju kada neka promena nije obavljena onako kako bi trebalo, iz više razloga'', dodao je Mandarić, a prenosi slovenačka ''Ekipa 24''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke