Posle Rafe i Jokana, kako će sada izgledati saradnja Ranijerija i Mitrovića i da li je ova fotografija najbolji odgovor?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.11.2018.
16:10
Izvor: Sportske.net

Mitar je kod Jokana ''eksplodirao'', šta će sada biti kada je došao Ranijeri?

Beta/AP Photo/Paulo Duarte
Beta/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Iako ima tek 24 godine, najbolji strelac Fulama i reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović već je dosta toga preturio preko glave, pogotovo od dolaska na Ostrvo.

Kada je iz Anderlehta prešao u Njukasl, popularni Mitar je ekspresno postao ljubimac navijača kluba sa ''Sent Džejms Parka'', ali kako je vreme prolazilo, sve više je padao u drugi plan kod Rafe Beniteza koji ga nije imao u svojoj viziji ekipe.

Zato je Srbin jedva čekao prošlu zimu kako bi promenio sredinu i konačno počeo da igra u kontinuitetu, a onda je Slaviša Jokanović reagovao i u poslednjim trenucima zimske pijace doveo snažnog napadača u Fulam.

Bio je to fenomenalan potez i za Jokanovića i za Mitrovića i za Fulam koji je najviše zahvaljujući Mitrovićevim fenomenalnim partijama i golovima izborio plasman u Premijer ligu, pa je klub sa ''Krejven Kotidža'' letos otkupio njegov ugovor.

Dobro je započeo i novu sezonu, postigao pet golova, ali rezultatska kriza Fulama poklopila se i sa njegovim golgeterskim postom.

Juče je usledila i ta promena trenera, Jokanović je smenjen, na njegovo mesto došao je Klaudio Ranijeri koji je najavio da će akcenat staviti na čvršću igru u odbrani, pa se postavlja pitanje i kako će se Mitar uklopiti u njegove zamisli.

Ipak, srpski napadač je ove godine već potvrdio kvalitet u Fulamu, pokazao da u potpunosti zaslužuje mesto u timu i nadamo se da će ponovo proraditi i nastaviti da trese mreže u Premijer ligi, kao i u reprezentaciji Srbije, naravno.

Jedna od prvih Ranijerijevih fotografija po preuzimanju dužnosti u Fulamu je ova koju vidite u prilogu. Iskusni stručnjak pozirao je odmah pored Mitrovićevog dresa u svlačionici Fulama, pa možda i u ovom detalju ima nagoveštaja kako će izgledati saradnja Aleksandra Mitrovića sa novim trenerom.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peđa3
Thursday, 15.11.2018
23:43

Voleo bih da grešim ali nisam optimista...

avatar
Z
Thursday, 15.11.2018
23:04

Nazalost Mitar nije tip napadaca za bunker ekipe...on je tip napadaca kome ne odgovaraju kontre, prvenszveno zbog konstitucije i manjka brzine....ali dobro

avatar
RIP-chechk
Thursday, 15.11.2018
21:11

Iskreno posle svega sto se desilo izmedju Ranijerija i Lestera, dobro je da je dobio priliku da se dokaze. Zao mi Jokanovica, ali bas je imao slabe rezultate, nadm se da ce Ranijeri uspeti da ih trgne i izbori opstanak.

avatar
Stabber
Thursday, 15.11.2018
21:02

Mozda je i slucajno stao a ne namerno

avatar
Thursday, 15.11.2018
19:12

Ako ce pogleda Ranijerijev rad u Lesteru,onda on definitivno nije fan profila napadaca kao sto je Mitrovic,obzirom da je igrao sa Vardijem i Okazakijem,Uljoa i Slimani nisu imali neku minutazu kod njega kao klasicni sidrasi....