Posle Prosinečkog, Roj Kin? Na šta će to ličiti...

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 30.06.2020.
10:08
Izvor: Sportske.net

Hoćemo li videti ponovo Irca na klupi...

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Azerbejdžan je najbolje rezultate imao kada ga je vodio Robert Prosinečki. Na svaki način su želeli da ga zadrže, ali je on posle tri godine otišao, bio na klupi Bosne, sada se vratio u turski Kajzeri.

Ovoj bivšoj sovjetskoj republici novac nije problem, na klupi su bili Berti Fogts, još par stranih trenera u prošlosti, ali je jedino Prosinečki ostavio dobar utisak.

Sada Azeri pregovaraju sa Rojem Kinom koji ima 48 godina, legendarni Irac je van trenerskog posla on je posle Ipsvič Tauna i ranije Sanderlenda bio pomoćnik, pet godina u Republici Irskoj, zatim Vili i Notingem Forestu. Sada radi na televiziji, raspoložen je da se vrati na klupu, ali pitanje je hoće li se odlučiti za Azerbejdžan.

Oni su prešli u grupu C Lige nacija, a vodio ih je Nikola Jurčević koji je radio kao asistent Slavenu Biliću, pa u Dinamu, a smenjen je sa klupe Azerbejdžana u decembru posle loših rezultata u kvalifikacijama.

Problem bi mogao da bude Kinov karakter, njegov odnos prema igračima, način komunikacije, na sve to u Azerbejdžanu nisu baš navikli, pa je sada veliko pitanje na šta bi sve ličilo...

Bonus baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke