Posle povrede Fabinja, evo koje mađioničarske trikove Klop mora da izvede!

Autor: Stefan Matić
sreda 28.10.2020.
10:32
Izvor: Sportske.net

Sinoć ostvarena Pirova pobeda.

EPA-EFE/Phil Noble/NMC/Pool
EPA-EFE/Phil Noble/NMC/Pool

Povezane vesti

Liverpul je zabeležio i drugu pobedu u Ligi šampiona, posle Ajaksa savladan je i Mitjland. Klop je uspeo makar malo da odmori napadačku liniju, Mane, Salah i Firmino su počeli meč sa klupe.

"Redsi" su i na drugom meču LŠ sačuvali mrežu, taj posao je otežan odsustvom Van Dajka a može biti još teži uzimajući u obzir jučerašnju povredu Fabinja. Brazilac je napustio teren posle pola sata, prema prvim vestima u pitanju je povreda tetive. Još uvek nema prognoza o vremenu odsustva, više će se saznati u toku dana.

Njega je zamenio mladi Ris Vilijams, 19-godišnjak je prošlu sezonu proveo na pozajmici u šestoligašu Kiderminsteru. Klop je pohvalio Vilijamsa, pomenuo je i mladog Natanijela Filipsa koji bi mogao da uskoči u prvi tim zbog silnih defanzivnih problema.

Sa druge strane Matip još uvek nije u potpunosti spreman tako da nemački stručnjak ima pravu enigmu pred sobom i koga staviti ispred Alisona. A sledi žestok raspored.

Baner

Prvo za vikend dočekuju Vest Hem koji ove sezone igra odlično, odmah u utorak sledi put u Bergamo na noge Atalanti a onda veliki duel na "Etihadu" sa Mančester Sitijem osmog novembra.

"Redsi" čekaju vesti o Fabinju sa nestrpljenjem, jasno da je povreda Brazilca nešto najgore što se moglo desiti u ovom trenutku.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke