Posle poraza razapet Kutinjo!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 24.01.2019.
14:02
Izvor: Sportske.net

Brazilac na udaru, da li je završio sa Barsom?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone doživeli su poraz u prvom meču četvrtfinala Kupa kralja. Andalužani su slavili sa 2:0, Valverde je odmarao Lionela Mesija.

Golove za pobedu "Rohiblankosa" postigli su Sarabija i Ben Jeder, više o samom susretu u nastavku.


Filipe Kutinjo je ušao na teren u 63. minutu utakmice, u tom trenutku Sevilja je vodila sa 1:0 golom Sarabije.

Do kraja susreta Andalužani su overili trijumf preko Ben Jedera, a mediji u Španiji su po završetku susreta razapeli Brazilca zbog još jedne slabe partije.

Naime, Kutinjo je po samom ulasku na teren propustio jednu izglednu priliku, da bi potom u tri navrata izgubio loptu, nakon što je poslednji put predao posed rivalu, Sevilja je postigla drugi pogodak.

"Promašio je izglednu priliku i bio je odgovoran za drugi gol Sevilje. Teško da može gore", piše "Marka".

Katalonski "Sport" otišao je i korak dalje.

"Brazilac nikako da prevaziđe depresiju koja ga uhodi poslednjih nedelja.

Ušao je na teren u 63. minutu i zamenio Malkoma, a nije doprineo ništa. Promašio je šansu čim je ušao, a onda je njegova izgubljena lopta dovela do 2:0
", piše "Sport".

Dakle, Brazilac je na žestokom udaru, sve je manje nade da može da preokrene situaciju, pa se uveliko piše i o potencijalom odlasku sa "Kamp Nou".

Mančester junajted je pokazao interesovanje, videćemo da li bi "Đavoli" mogli da ga presele u svoje redove, mada je teško verovati da bi se Barsa odrekla do kraja januara, dok bi narednog leta njegov odlazak mogao da bude uzet u razmatranje u Kataloniji.

Barsa ga je dovela iz Liverpula za 130 miliona evra, za sada nije opravdao očekivanja na "Kamp Nou".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Thursday, 24.01.2019
21:40

Klop se jos smeje za 130 mE....

avatar
P. S.
Thursday, 24.01.2019
17:04

Da nije ni prilazio šesnaestercu Sevilje svakako ne bi bio kriv za promašenu šansu i da je vratio loptu nazad (umesto što je petljao sa njom) ne bi bio kriv za drugi gol Sevilje. I to je suština luzerskog mentalita Valverdea koji je u Sevilju došao da izgubi sa što manjom razlikom, a Kutinjo mu pokvario plan pa sada imaju -2 umesto željenih -1.

avatar
Ulquiorra Cifer
Thursday, 24.01.2019
16:42

A juce je bilo ''Kutinjo ide iz barse? ne bas'' ! :D

avatar
Red blood
Thursday, 24.01.2019
16:25

Karma je cudo..
Iako je na krajnje negospodski nacin napustio klub u kom je imao perspektivu da postane bozanstvo..opet mi ga dodje zao.I opet se pitam sta bi bilo da je ostao..

avatar
The Red Army
Thursday, 24.01.2019
17:44

Pa verovatno ne bi doveli neke igrace koje ste doveli, bolje po vas sto je otisao

avatar
Red blood
Friday, 25.01.2019
15:17

Liverpul je doveo Fabinja i Sacirija.A Fabinjo nema dodirnih tacaka sa Kutinjom.On je bio zamena za Cana.Dakle,Kutinjo bi bio tu,a Saciri ne.Nekako mi se cini da bi Liverpul tu bio na dobitku..

avatar
Mirjevac
Thursday, 24.01.2019
22:54

Sta ti nisi cuo za ono ko da vise taj dobija, tako e Barca dala vise i dobila Kutonja, tu nema sentimentalnost ni malo vec sve je samo noovac i nema cudjenja!

avatar
Nenadd
Thursday, 24.01.2019
15:56

Isto se pisalo i za Dembelea..izgubio je loptu na sredini..za gol je kriv Pike jer se ponasa nonsalantno, nije se ni potrudio da izblokira pas..za 70% golova ove sezone kriv je direktno Pike

avatar
GO HARD
Thursday, 24.01.2019
15:44

Skuplja verzija arde tuana

avatar
Mirjevac
Thursday, 24.01.2019
22:52

Arde Turan nije bio skup vec je samo imao veikuu platu i to je reseno, a dok Kutinjo ce da donese vise novca nego sto jeplacen, drugo on ce da se oporavi od svega i bice jedan od naj boljih, tako da tebe realca netreba da brine barcin igrac!

avatar
Forca Barca
Thursday, 24.01.2019
15:30

Nije ni Suarez doprineo nista,kao ni Alba...Sto se tice drugog gola Kutinjo jeste izgubio loptu,ali nakon toga Silva prolazi Lenglea,Artura i Rakitica (Svi ga pustaju),Roberto postavlja najsmesniji blok u istoriji,a Pike pusta loptu do Ben Jedera...Tako da ima tu jos krivaca,nije Kutinjo sam...

avatar
Mirjevac
Thursday, 24.01.2019
22:48

Bas tako, nijedan barcin igrac nije ni minimum igre zadovoljio, bas nijedan, Kutinjo je bas bio lsab ali nije samo on kriv, vec svi a naj vise su krivi odbrana! Malkom je nula bio i nije trebao ni da igra i ne samo on vec nekoliko igraca nisu juce zadovoljili! Prvo po meni je naj vise kriv trener on se zeza i gubi utakmice sa svojim eksperimentima i sa svojim pocenjivannjem protivnika, on je je sastavio jako los tim za protiv Sevilje, a Sevilja je dobar klub! Imam utisak da barcin trener bas hoce da barca ne ide dalje u kupu kralja, on se zeza sa igracima i posle se mora Mesi slomi da izjednaci i da pobede, tako je bilo i u prehodnoj utakmici tako i sad, Boatenga je tek stigo jos nije posteno ni pravi jedan trening odradio on ga je oodmah stavio da igra, to je katastrofa! Prvo ko bi trebao da ode je trener iz barce covek je katastrofa i nema pojma, sa ovakvom kombinaciom on gubi utakmice i navijaci barce gube zivce i ce da ih velliki broj oode i nece da ih gleda! Bice kao sa Realom pola stadiona je prazan kod reala, sad nude karte za dzabe samo da bi vratili publiku, tako ce i sa barcom da bude ako ovaj trener ostane!

avatar
Forca Barca
Friday, 25.01.2019
19:11

Trener je kriminalan,tu se slazemo u potpunosti...