Posle ovakvih reči, Luka, idi!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 27.09.2020.
10:59
Izvor: Sportske.net

Težina dresa Real Madrida. Luka, idi, vreme je.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ni nakon što je posle čak 252 dana zauzeo mesto startera, iznudio crveni karton za Emersona, nije bilo dovoljno da madridski mediji popuste prema Luki Joviću. Naprotiv, Srbin je bukvalno "razapnut" od strane Marke, i nešto blaže Asa, koji su najbliži upravi Reala, a to znači samo jedno - pritisak na Luku da ode.

I sam Zinedin Zidan je lično poručio Luki Joviću da su mu potrebni minuti i tim gde će se razviti i ispuniti svoj potencijal. Real Madrid nije klub koji ima vremena kada ne ide, jednostavno, pritisak je odavno najveći kada nosiš taj dres.

Marka je bila nemilosrdna prema Luki Joviću, čiju je igru opisala ovako:

"Balkanac treba da pronađe novi tim, a Real Madrid bi trebalo da pronađe rešenje, jer je Jović svaki od 60 miliona uloženih u njega, pretvorio u katastrofu, novac pun iluzija bačen je da bi doneo golove iz Nemačke. Iluzija se pretvorila u ogroman bes kada vidimo fudbalera koji nije u skladu sa svim oko sebe. Niti daje golove, niti ulazi u šanse, niti učestvuje u igri, čak i viče na Mendija što ne trči za lošom loptom koju mu je dao. Svoj kredit je potrošio više puta, odavno je prešao crvenu liniju. Previše je. Kao što se i očekivalo, izašao je iz igre, nije završio meč do kraja. Zidan je u finišu ubacio Majorala koji je za to kratko vreme pokazao mnogo više od Srbina", napisala je Marka.

As je bio nešto blaži, ovaj list ističe da Jović ima dogovor sa klubom da do kraja prelaznog roka pronađu najbolje rešenje, jer se u Realu neće naigrati. Zidan je podržao ovu odluku, ali je dobra stvar i što ga klub neće prisiljavati ukoliko dobije ponudu koja ne zadovoljava Jovićeve ukuse.

Real želi da Jović ode u pravi klub, u kom će igrati standardno, jer mu je to kao mladom napadaču neophodno. Nakon ovakvih reči Marke, jasno je da je svaka sledeća greška na nišanu i da samo čeka da opet opali.

Luka, idi, da bi se vratio bolji...

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Sunday, 27.09.2020
17:55

Nije problem realu sto Jovic i Azar ne igraju i ne daju golove! Real ima pod svoje sudije i Var, to se videlo u prosloj sezoni i videlo se sinoc! Zna se da za real igraju sudije od kad je real postao kao klub, real je uvek ima vladare spanije na svoj strani i tako sudije morale da sude za real! Kasnije je real potkupio i UEF- i njene sudije, posto muje malo bilo da samo u spaniji bude uspesan uz pomoc sudija i preso je i u evropi!

avatar
Barca4ever
Sunday, 27.09.2020
17:20

Pa realno nije igrac za Real a ni za neki top tim. Decko nema kretanje, lucidnost a ni brzinu. Gledam sinoc naprave visak po desnoj strani gde Karvahal krece da centrira, po sesnaestercu svi rade neke lazne kretnje, u pokretu su, ukrstaju, jedino on stoji u mestu i gleda kao statista. Nema osecaj za prostor a ni taj napadacki njuh da se nadje gde treba prilikom nekog odbijanja lopte. Iskreno nije igrac za Real. Majoral udje i odmah se iscima, juri, otvara se.

avatar
soru
Sunday, 27.09.2020
16:32

Zasto da ide kad ima 10 miliona po sezoni? Ko moze to da mu plati? Mozda neka pozajmica pod uslovom da Real placa 70-80% njegovih primanja..

avatar
RMDmadritista
Monday, 28.09.2020
12:09

Nema toliko, to je bruto zarada

avatar
soru
Tuesday, 29.09.2020
12:49

Nema on toliko ali klub u koji ode bi morao toliko da ga placa

avatar
RIP-chechk
Sunday, 27.09.2020
14:03

Nevredi ga vise braniti covek je imao godinu dana da se pokaze, nemam pojma sta radi na treningu, ali na utakmici je los, kretanje nista, sanse nista, ulazi u prilike nista, golovi normalno nista, i sta ocekivati onda. Ni igru ne prati najbolje. Promasaj je jednostavno. Doduse on za taj promasaj je lepo nakupio para. Nije se ocekivlao da bude bolji od Benzeme, ali barem da udje u sansu a Majoral pokaze vise da zasluzuej mesto u timu od njega.

avatar
Bojan100
Sunday, 27.09.2020
13:05

Oduvijek sam kao navijac i kao patriota bio na zemlji i govorio sam da su nasi (srpski ) igraci prosjecni , to se vidi kada neki od njih dodju u veliki klub , 60 miliona evra platiti Jovica je po meni bilo smijesno , Jovic je dobar decko , svojim radom i radom ljudi oko njega je tu gdje je u Real Madridu ,ali da se ne lazemo ni u ludim snovima on ne moze biti igrac za Real , on jednostavno nema taj potencijal ... on kao i Dusan Tadic treba da igra u nekom klubu , koji ce da dise za njega , zato je Duca u top formi , Jovicu je svaki minut proveden u Madridu bila greska , osim uzimanja para , jedno je to opravdan razlog !

avatar
SinakDovla
Sunday, 27.09.2020
12:36

Apsolutno nista nije pokazao i ne zasluzuje ni minut u Realu. Vise se golova nadavao kod Sofije i ostalih sponzorusa.

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 27.09.2020
12:22

Nista pogresno nisu rekli , propao covek totalno

avatar
Red Demon
Sunday, 27.09.2020
11:48

Bukvalno sve tacno sto su rekli

avatar
Maksimus
Sunday, 27.09.2020
11:08

Budimo realni Jovic je los, njegovo kretanje je lose na terenu zato i ne dobija lopte. Benzema sa onoliko godina ulazi u sanse i ima ga svuda, Jovic je onaj pas Benzeme trebao da pretvori u gol, ajde iznudio je crveni, al ako oces da budes napadac Reala ono moras pretvarati u gol

avatar
RMDmadritista
Sunday, 27.09.2020
12:12

Upravo tako. Ne vidim cemu potreba da brane Jovica kada realno nista nije pokazao, a to da nije dobijao sansu je smesno. Pa sta treba da igra svaku utakmicu od pocetka do kraja, da apsolutno nista ne uradi, ne ostvari vise od 10 kontakata sa loptom pa da se kaze da je dobio sansu.

avatar
Man.United99
Sunday, 27.09.2020
12:46

Sve to stoji ali zamisli da je Jović promašio sve ono što je Benzema sinoć

avatar
Algebrons
Sunday, 27.09.2020
11:06

Neki deo teksta nije istina? Nadavao se golova? Ima uticaj na igru? Nije bahat? Opravdao uloženi novac?

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 27.09.2020
18:19

Isprati autora ovog teksta, nema tu grama objektivnosti, kao da piše za katalonske medije...

avatar
Pipo Inzagi
Sunday, 27.09.2020
20:16

Za razliku od azara,u belgijanca je opravdano uložen novac