Posle Mihe oglasio se i Bolonjin lekar, ohrabrujuća poruka!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.07.2019.
18:13
Izvor: Sportske.net

Novi detalji o Mihajlovićevom zdravstvenom stanju.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Sve nas je danas potresla vest koju je tokom popodneva potvrdio i sam Siniša Mihajlović, da će u narednom periodu morati da se bori sa leukemijom.

Ali, istovremeno i svi verujemo da će Miha pobediti i u ovoj, najvažnijoj utakmici. Ta vera je još čvršća posle poruke koju je Bolonjin lekar uputio danas.

''Poznajem ga 10 godina, on će se vratiti i fizički i mentalno jači nego ikad. On je kao tenk'', poručio je on i objasnio šta se sve dešavalo u proteklih nekoliko dana.

''Lagali smo da je bila groznica, to nije bila istina. Mi smo želeli da je samo groznica. Pronašli smo to što smo pronašli, ali on nema nekih simptoma. U utorak će početi bolničko lečenje i biće u dobrim rukama. Ne možemo sada da kažemo koliko će trajati tretman. Znamo dijagnozu, ali još ne i tačan tip leukemije, da li će biti specifičan način lečenja i koliko će da traje''.

Miha je takođe otkrio da je 28. februara bio na redovnoj kontroli, da laboratorijska analiza nije pokazala ništa zabrinjavajuće, ali se samo nekoliko meseci kasnije otkrila leukemija.

U jednom trenutku je u svom stilu odbrusio da je pop**deo zbog toga, na šta se Bolonjin lekar nadovezao još jendom ohrabrujućom porukom.

''To je dobro, to će ti pomoći da odmah napadneš ćelije''.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke