"Posebni" progovorio o Azaru

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 03.03.2019.
21:02
Izvor: Sportske.net

Od kako kao stručni konsultat radi za "BeIN Sports", Murinjo često svojim izjavama privlači veliku pažnju evropskih medija.

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Žoze Murinjo je u decembru dobio otkaz u Mančester junajtedu, nakon serije slabih rezultata i poraza od Liverpula rezultatom 1:3.

Nasledio ga je Solskjer, koji je podigao ekipu i još uvek beleži istorijske rezultate.

Portugalac je dobio veliki novac na ime odštete kada je odlazio sa "Old Traforda", pa je odlučio da odmori od trenerskog posla do kraja sezone.

Umesto toga, takođe za veliki novac, dobio je priliku da kao stručni konsultant radi za "BeIN Sports", a neretko komentariše i mečeve Premijer lige, kao i španske Primere.

Često svojim izjavama privlači pažnju medija, komentarisao je i poslednji "El Klasiko" u kojem je Barsa došla do prednosti u međusobnim duelima sa Real Madridom, više OVDE.

Između ostalog dobio je i pitanje od strane novinara da li je imao nesuglasica sa Edenom Azarom kada je dobio otkaz u Čelsiju 2015. godine, o čemu se puno spekulisalo u medijima.

"Neee, nee. Dok je radio sa mnom izglasan je za najboljeg igrača u Premijer ligi, dobio je nagradu za najboljeg igrača, nema šanse da sam imao problema sa njim", izjavio je "Posebni".

Bilo je priče da su njegov otkaz na "Bridžu" "potpisali" pojedini igrači, ali izgleda da Azar nije bio među njima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke