"Posebni" izvisio za još jedan posao? U Arsenalu Španca menja Španac, ali ne iz Sitija?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.11.2019.
10:36
Izvor: Sportske.net

Obrt, mnogo popularniji izbor u upravi je Asturijac koji bi mogao da se vrati fudbalu...

EPA-EFE/KIERAN GALVIN
EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Povezane vesti

Izgleda da ni od Arsenala nema ništa. Utihnuli su glasovi o dolasku Murinja, klub nije jedinstven kada je u pitanju naslednik Emerija, u slučaju da Španac dobije otkaz zbog loših rezultata.

Nekadašnji trener Sevilje i PSŽ je rekao da je on trener i da ne razmišlja o mogućem scenariju da u narednih mesec dana bude otpušten.

Ono što se provlači je navodna informacija da je Raul Sanilehi razgovarao sa Murinjom, ali i da nailazi na ozbiljne otpore unutar kluba zbog reputacije Portugalca.

Navijači nisu oduševljeni, oni žele bivšeg kapitena Artetu koji je sada pomoćnik Gvardioli, ali čini se da Španac nije previše zainteresovan i da ima obećanje da će preuzeti Siti, kada Pep ode za godinu i po dana, po isteku ugovora.

Pominjan je i Fredi Ljungberg, ali to je samo želja navijača.

Prvi kandidat je navodno Luis Enrike. Sanilehi je razgovarao sa "Lučom" o eventualnom angažmanu, njegov dolazak bi bio dočekan sa mnogo više poverenja nego Murinjov. Bivši trener Rome i Barselone je otišao sa španske klupe zbog porodične tragedije, razbolela mu se ćerkica i preminula u avgustu.

Asturijac će se vratiti trenerskom poslu, saslušao je ponudu Arsenala, sada ostaje da se vidi sudbina Emerija. Arsenal je zaboravio da pobeđuje, menadžer ima probleme u timu, sa Ozilom pre svih, ali i Džaka kome je oduzeta traka će verovatno napustiti klub u januaru. Mnogi za atmosferu u svlačionici okrivljuju Emerija, a slično mu se desilo kada je vodio Pari Sen Žermen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Friday, 08.11.2019
15:12

ahahahahah Luis Enriqe on moze samo u farseloni da radi...ostalo gde god je bio nista nije uradio.

avatar
Ogist Kont
Friday, 08.11.2019
15:08

Emeri i Enrike dva vodeća kandidata za najvećeg gubitnika među menadžerima. Arsenal je najsuicidalniji klub na današnjoj sceni. Žao mi je zbog Enrikeove tragedije za koju do sada nisam znao, ali to ne menja moj stav o njegovom stručnom radu. Potreban je neko sa čvrstim karakterom. Arsenalu treba pravi Nemac, Belgijanac, Holanđanin, a ne Španac. Dosta više sa tim mediteranskim hedonistima. Treba im tenkista.

avatar
LFC*19
Friday, 08.11.2019
14:03

Ovako ste rekli jos nekoliko puta da je murinho izvisio, a ispostavilo se da ih je mahom sve Murinho odbijao sa svojim zahtjevima, ukljucujuci i Real kada im je trazio Van Dajka, Eriksena i Kejna. Dakle, Mou zna sto zeli, tako da ovdje Arsenal nije ni 2% blizu da ispuni njegove zahtjeve, i to smo svi znali ko imalo prati fudbal. Dakle, objava da je Arsenal u trci za Murinjom je u startu bila presmiješna, ali pošto ima na kladjenju "Koji je naredni klub Murinja", mediji su upravo ti koji pisanjem favorizuju (ne namjerno naravno) ali jedva cekaju vijest bilo kakvu, pa u trci da budu prvi, danas imate 10 klubova u koje Murinjo moze nastaviti, a onda naravno i tekst nabudzen sa opravdanim razlozima koji niko nikad nije rekao...