"Posebni" dao svojih top 4 - "Ma kakav Mančester!"

Autor: Stefan Matić
nedelja 11.08.2019.
16:16
Izvor: Sportske.net

Odlični stručnjak nije bio naklonjen nekadašnjim poslodavcima.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Danas nas očekuje veliki derbi prvog kola Premijer lige, u 17:30 časova na "Old Traford" počinje meč Mančester junajteda i Čelsija.

Svoj "debi" na novom poslu u tim momentima imaće i Žoze Murinjo, Portugalac je novi analitičar na engleskom Skaj Sportu, prvo zaduženje će mu biti upravo susret timova koje je nekada predvodio.

Pitan je da da svoju prognozu oko mesta koja vode u Ligu šampiona naredne sezone.

"Siti, Totenhem, Liverpul, a onda B tim Mančester Sitija. Nezavisno šta se desi na današnjem meču, čak i da jedan od timova prikaže neverovatnu partiju ne verujem da će uopšte postojati u trci za titulom", izjavio je u svom maniru Murinjo.

Mancester siti

Od samog početka se predviđa da će i ova sezone biti trka dva tima, Liverpul i Siti su ubedljivo krenuli u nove pobede, videćemo da li im neko može zasmetati na ovom putu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Monday, 12.08.2019
11:52

Dakle to je bila ta velika ponuda koju je cekao ovog leta- mesto analiticara na Skaj sportu? 👀

avatar
Fudbalfreak
Sunday, 11.08.2019
21:13

Big zna da ne volim Murinja. Ali maltene ne MU kupio Solskjeru tacno ono sto je on trazio. Ja ne bih bas pricao olupanju para. Pogba je bio idealanpo predispozicijama za njegov sistem igre. Mislio jeevo ga novi Esjen, ali Pogbaje kao licnost zadnji igrac koga bih ja kupio. Dakle Murinjoni izdaleka nije dobio staje trazio. Pep opet samo upre prstom. Za razliku od Amera koji ni Solskjeru nece dati dogodine pare jer ce reci "kupili smo ti Megvajera" Citijevi ce kupiti "samo" dva igraca ako i Pep zatrazi ali ce da ih plate pola milijarde. "Sitna razlika" Voljeli ga ili mrzjeli, sta je i sa kime osvojio daje mu za pravo da kaze "kad to tako uradite javite se svi redom". Dakle ajde da malo postujemo necije dostignuce. Njegov stil opet ponavljam zakonom bih zabranio. Ali da je trener koji ako ima ikakav resurs napravi rezultat. Nema spora.

avatar
äxwell
Sunday, 11.08.2019
17:45

Pun pogodak dovodjenje Murinja za komentatora..Briljirao je na RT-u!

avatar
Dorotej
Sunday, 11.08.2019
17:29

Ali "Posebni" je polupao teške pare pa nije sastavio tim da vredi pa sada pametuje. Pep je kupio igrače za dva tima, jer je kupovao planski.

avatar
The Red Army
Sunday, 11.08.2019
19:53

I duplo vise kupovao 😂

avatar
Grobbelaar
Sunday, 11.08.2019
16:30

Kiselo mu groždje... polako, sezona tek što je počela i nezahvalno je davati konačne prognoze... Titulu su osvajali i Blackburn i Leicester, koji su svakako bili veći autsajderi nego jedan Man United ili Tottenham. To ne znači da Man City nije favorit No1, ali iznenadjenja su i te kako moguća, pa ne bi trebalo unapred otpisivati nikoga.

avatar
_mladen_
Sunday, 11.08.2019
17:00

Nema ovde nikakavih iznenadjenja, osvojice je Siti, posle neke sanse ima Liverpul, ostatak moze da gleda od treceg pa na dole. Murinjo je ovde objasnio sustinu, Siti ima dva vrhunska tima i kad god zaskripi Pep pogleda na klupu i ima resenje. Ako jednom nije dan, ima dvojicu ja klupi kojima jeste i zato im to omogucava sve.

avatar
scofield
Monday, 12.08.2019
01:46