Poruka huliganima: ''Ne dolazite, ne trebate nam!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.11.2014.
18:39
Izvor: Sportske.net

Prava poruka onima kojima je cilj samo da stvore probleme, a ne da podrže svoj nacionalni tim.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Nažalost, takvih ima i na ovim našim prostorima, a kad su u pitanju hrvatski huligani, koji su sinoć u Milanu izazivali prekid utakmice između selekcija Italije i Hrvatske i uzvikivali ustaške parole, njima su pojedini hrvatski reprezentativci otvoreno rekli šta misle o njima.

Naravno, svi su u hrvatskom nacionalnom timu razočarani zbog nemilih scena koje su ih sprečile i da ostvare bolji rezultat od remija na San Siru (1-1), a Domagoj Vida i Luka Modrić su bez uvijanja poručili huliganima da više ne dolaze na utakmice reprezentacije.

"Hteo bih samo da se zahvalim navijačima koji su došli, a ovima koji su izazvali  nerede poručujem da više ne dolaze, jer nam samo prave probleme'', jasan je Vida.

"Tih 200 navijača dolazi na utakmicu samo kako bi je prekinuli. Cilj im je samo da naprave štetu nama i HNS-u. Takvim navijačima treba konačno stati na kraj'', poručio je Luka Modrić, koji je sinoć doživeo povredu protiv ''Azura'' i koga očekuje pauza do kraja ove godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Monday, 17.11.2014
21:39

Bravo! I Matic je rekao ovim nasim "navijacima" sta misli o njima.. Samo sto hrvatski reprezentativci su zasluzili svojom igrom da im kazu to..