Portugalac svađa londonske rivale, u igri i Roma!

Autor: Nikola Miloradović
petak 22.03.2019.
13:47
Izvor: Sportske.net

Gde će nastaviti karijeru?

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Šta je zajedničko za Čelsi, Arsenal i Romu?

Naime, nijedan od ova tri kluba nema sportskog direktora.

Sven Mislintat je napustio Arsenal, Čelsi još uvek nije pronašao zamenu za Emanela, dok je Monći nedavno otišao iz Rome, kada je otkaz u klubu zaradio trener Di Frančesko.

Želja uprave "Tobdžija" bio je upravo španski "transfer guru", ali je Monći na kraju prihvatio ponudu Sevilje i vratio se u klub iz Andaluzije, u kojem je i stekao reputaciju.

Tako su sva tri kluba i dalje u potrazi za novim sportskim direktorom, pa se navodno na njihovim radarima našao isti čovek.

U pitanju je sportki direktor Lila Luis Kampos.

Portugalca smatraju zaslužnim za stvaranje Monaka, koji je pre dve godine osvojio Ligu 1 i igrao polufinale Lige šampiona.

Luis Kampos Leonardo Zardim Monako

Na "Pjer Moroju" je ove sezone stvorio sjajnu ekipu, u centru pažnje su bivši igrač Anžea Nikola Pepe i talentovani Brazilac Rafael Leao, oko kojih će se brojni klubovi otimati narednog leta.

Čelsi je odavno u kontaktima sa Portugalcem, ali je prema pisanjima "Tuto Merkata" i Arsenal uspostavio kontakt sa sportskim direktorom Lila.

Oni su pokušali da dovedu Monćija, ali se Španac vratio na "Sančes Pishuan", želja je bio i Mark Overmars, ali je Holanđanin, koji je kao igrač branio boje "Gunera", potpisao novi ugovor sa Ajaksom.

Tako je Kampos postao meta ekipe iz Severnog Londona, a navodno je i Roma zainteresovana za njegove usluge, mada mediji u Italiji tvrde da je želja predsednika Palote da u klub dovede italijanskog stručnjaka na pomenutu poziciju.

Videćemo kako će se sve završiti, iz Lila tvrde da će 54-godišnjak ispoštovati svoj ugovor sa njima, ali teško je poverovati da bi mogao tek tako da odbije ponudu karijere iz Premijer lige, ali i iz Serije A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke