Portugalac na klupi Milana?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 30.05.2019.
10:23
Izvor: Sportske.net

Juče smo preneli ko je glavni favorit, ali su se sada pojavile nove informacije.

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Paolo Maldini želi Marka Đampaola na klupi "Rosonera", ali je još jedno trenersko ime u igri za klupu ekipe sa "San Sira".

Kako prenosi "Tutosport", Milan je zainteresovan i za trenera Porta Serđa Konseisaa.

Ovo je opcija vlasnika, Eliot grupe, koji žele stranca za trenera kluba.

Tako se Konseisao pojavio kao potencijalni kandidat za upražnjeno mesto koje je ostavio Gatuzo, a italijanski mediji dodaju da je za Portugalca zainteresovan i Lacio, za koji je trener "Zmajeva" svojevremeno i igrao.

Ovaj 44-godišnji portugalski stručnjak je u trenerske vode ušao 2010. godine, kada je radio kao asistent u Standardu iz Liježa.

Preuzeo je 2012. godine Oljanense, potom je radio kao trener u redovima Akademike, zatim Brage i Vitorije Gimaraeš, da bi 2016. godine preuzeo Nant.

Sa "Kanarincima" je napravio sjajna rezultat, što ga je preporučilo čelnicima Porta, koji je preuzeo 2017. godine i već u prvoj sezoni osvojio je titulu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Thursday, 30.05.2019
18:35

Po meni,solidno resenje!Boljih a slobodnih opcija trenutno nema.Treba biti iskren i reci da Milan nije prva opcija trenerima bas zbog trenutne situacije u klubu.Zato bi ovo bilo sasvim solidno resenje!

avatar
Paris Saint Germain
Thursday, 30.05.2019
12:24

dovoljno za LE. za bolje i nisu

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 30.05.2019
11:05

A Zorz Mendes nam je predlozio E. Santa:-) Sari, Djampaolo, Zardim, Gasperini, Inzagi, Murinjo, Di Francesko, Alegri, Konseisao, De Zerbi, Djunti, Espirito Santo, na svaka dva Italijana, dodje jedan Portugalac Hahaha