Porto sa bodom zaostatka ide na "Da Luš"!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 08.04.2018.
22:13
Izvor: Sportske.net

Pobedom nad Deportivo Avesom fudbalski klub Porto napravio je dobru uvertiru za derbi koji je na programu narednog vikenda i koji će, po svemu sudeći, odlučiti o novom šampionu Portugala.

Epa/Jose Coelho
Epa/Jose Coelho

Povezane vesti

Za razliku od nekih drugih evropskih liga gde su šampionske trke završene ili je izvesno ko će biti šampion, u Portugalu se do poslednjeg kola neće znati ko će staviti ruke na trofej.

Porto je pre samo nekoliko nedelja već bio viđen na tronu ali je porazima na dva poslednja gostovanja omogućio Benfiki da se vrati u život i preuzme lidersku poziciju na tabeli.

"Zmajevi" su večeras upisali pobedu u duelu sa Deportivo Avesom. Porto je u okviru 29. kola slavio rezultatom 2:0 (2:0) čime je zvanično započeo poteru za liderom.

Golove za Porto postigli su Aleks Teljes (K.U.) i Otavio u ranoj fazi utakmice tako da neizvesnosti po pitanju pobednika nije bilo.

Pošto do kraja portugalskog šampionata ostaje da se odigra još 5 kola predstojeći derbi između Benfike i Porta trebalo bi da nam da konačan odgovor na pitanje ko će osvojiti titulu.

Derbi koji bi mogao da odluči prvaka na programu je 15. aprila. Prednost domaćeg terena imaće Benfika.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke