Ponuda za Gvardiolu, ne prihvataju "ne" kao odgovor!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 19.01.2020.
12:32
Izvor: Sportske.net

O čemu se zapravo radi. On je spreman da ostane, ali Siti bi mogao da ima druge planove?

EPA-EFE/PETER POWELL .
EPA-EFE/PETER POWELL .

Povezane vesti

Pep Gvardiola uporno ponavlja, neće napustiti Siti i pored sezone koja nema dobre obrise, mada je glavni cilj Liga šampiona. Ali, od odlaska iz Barse, on sa Bajernom i Sitijem nije nikada stigao ni do finala.

"Nema veze, čak i ako ne uradimo ništa ove sezone, ostaću do kraja ugovora", kaže Pep.

On je odbio da razgovara o novoj obavezi do 2024. osvojio je sedam trofeja od dolaska u PL, ali će po svemu sudeći krunu morati da preda Liverpulu. U ovom trenutku Siti je van forme, ni juče nisu pobedili, odbrana titule je nemoguća misija.

"Nije to jedna ili dve utakmice, radi se o projektu u koji verujem", kaže Pep.

Međutim, engleski mediji su našli i drugu stranu priče. Siti bi mogao da raskine ugovor sa Gvardiolom na kraju sezone, ako on odbije da ga produži i da pruži šansu Poketinu. Bio bi to sporazumni raskid, pa bi Pep posle četiri godine otišao.

Da li bi odmah prihvatio novi posao, ili ponovo uzeo godinu odmora?

Teško je reći, ali ono što se zna je da ga čeka blanko ugovor u Pari Sen Žermenu. Tuhel odlazi na kraju sezone, vlasnici iz Katara su Gvardioli spremni da ponude oko 25 miliona evra po sezoni, što je daleko najveća suma u istoriji fudbala kada su treneri u pitanju.

Ali, novac nije presudan, zadržali bi i Nejmara i Mbapea, dali Kataloncu odrešene ruke da formira novi tim i napravi novi projekat. Uz to bi išao i paket novca vezan za promociju Mundijala u Kataru.

Kažu da porodica Al-Tani neće prihvatiti "ne" kao odgovor, ako Gvardiola ode iz Sitija. Ali, ponavljamo, on je čvrsto rešen da ostane još jednu sezonu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Sunday, 19.01.2020
15:22

PSG klub za njega po meri, oni navikli da kupuju trofeje, on isto a i nikad se nije prihvatio postenog posla vec ide tamo gde je unapred prvak.

avatar
Rikardo Roča
Sunday, 19.01.2020
14:50

Gvardiola idi molim te. Cim te ne intetesuje odbrana u jednoj od najjacih liga u svetu, idi i ne vracaj se nikad. Imas Stounsa, 2 metra bukovog drveta. I onog Otamendija sto proklizava uprazno... Samo covek gleda neke nove veznjake, neke nove madjionicare sa loptom, a pozadi Barnli ima bolje stopere. Doduse City osim Kompanija i delimicno Laporta,nije imao normalnog stopera i odbranu. Mancini doveo Leskota, Nastasica, Boyatu. Pelegrini doveo Maldinija, ovaj, Demikelisa,pa onda Mangalu direkt iz Ufc-a.

avatar
Don Luciano
Sunday, 19.01.2020
14:21

Tesko da ce gvardiola ikad vise napraviti nesto sa sitijem pored ovakvog liverpula,bolje mu je da mijenja ligu,liverpul samo jaci moze da bude a i doslo je napokon vrijeme njihove vladavine posle toliko godina!!

avatar
REV
Sunday, 19.01.2020
13:57

Dobar mu je kapidžon.