Ponosni Jokan blista, Mitar dobio novo priznanje na Ostrvu

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.04.2018.
10:38
Izvor: Sportske.net

Posle još jedne odlične partije, srpski napadač ponovo u centru pažnje.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Ako ste sinoć propustili, podsetićemo vas da je Fulam upisao novi trijumf u Čempionšipu, produžio seriju bez poraza na čak 18 uzastopnih mečeva, a ključni doprinos ponovo je dao Aleksandar Mitrović, napadač ekipe Slaviše Jokanovića i reprezentativac Srbije.

U pobedi nad Lidsom od 2:0, popularni Mitar je asistirao kod prvog gola, a onda je postigao drugi, postavivši konačan rezultat.

Ovo je njegov osmi gol u osam odigranih mečeva za ekipu Fulama u Čempionšipu, a ''Skaj Sports'' nije imao dilemu - srpski napadač proglašen je još jednom za najboljeg igrača utakmice.

Jedan od komentatora ''Skaj Sportsa'' Endi Hičklif istakao je njegovu agresiju, rad na terenu, učešće u akcijama i naglasio:

''Fulamu je nedostajao pravi napadač, sada je tu prazninu briljantno popunio dovođenjem Mitrovića'',
istakao je on.

I pored sjajne serije Fulama, drugoplasirani Kardif i dalje ima veliku prednost, ali Slaviša Jokanović je ponosan na svoje momke.

''Ponosan sam koliko moji igrači vredno rade i koliko se trude da dobiju svaku utakmicu. Ponosan sam jer znam da oni nikada ne odustaju.

Ne znam da li ćemo uspeti da stigneo Kardif, zaista ne znam odgovor na to pitanje. Mogu jedino da brinem o svojoj ekipi i to je to. Sve je u rukama Kardifa, elika je bodovna razlika između nas...'',
istakao je Jokanović.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kizito
Wednesday, 04.04.2018
11:48

Biće Mitro cudo,samo da dobije pravu sansu,sad tek ima 23-24 god

avatar
xman
Wednesday, 04.04.2018
11:02

Ajde Jokane, uvedi Fulam u PL, pa da se i ti oprobas u najjacoj ligi na svijetu