Ponoćna bomba iz Madrida, Perez "odbrojao" Zidanu?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 01.12.2020.
23:42
Izvor: Sportske.net

Francuz na konopcima, Florentino Perez ozbiljno razmatra da ga dotuče i otpusti!

Foto: EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO
Foto: EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO

Povezane vesti

Iako je Zinedin Zidan posle poraza od Šahjtora poručio da mu ne pada na pamet da ode, iz Španije stižu informacije da o rastanku razmišlja Florentino Perez!

Ovu vest je plasirao još kako pouzdani list El Mundo (ne Deportivo), koji tvrdi da Perez sada sabira i oduzima i razmatra koje su mu opcije.

Navodno, Zidan u naredna dva meča igra za svoj ostanak na klupi i neće mu biti nimalo lako.

Nakon dva vezana poraza od Alavesa i Šahtjora, Real već u subotu ide na vruće gostovanje Sevilji, a potom u sredu dočekuje Menhengladbah u meču koji mora da dobije za plasman u osminu finala Lige šampiona.

U slučaju da ne pobedi na jednom od ta dva meča, vrlo je verovatno da će biti bivši već naredne nedelje!

Real u La Ligi već ima tri poraza, samo pet pobeda, Atletiko beži šest bodova i ima meč manje, u slučaju kiksa u Sevilji, razlika bi mogla da ode i na +8 odnosno 11 ako Jorgandžije dobiju svoje mečeve.

Što se Lige šampiona tiče, Real ne sme da kalkuliše i mora da ide na pobedu protiv Menhengladbaha, u ovom trenutku Zidanov tim je treći sa isti brojem bodova kao i Šahtjor (7), Borusija je prva sa 8, ali u nastavku su sve lude računice.

Sve u svemu, Florentino Perez odbrojava Zinedinu Zidanu, koji ima dve teške utakmice da preokrene stvari u svoju korist i obe mora da pobedi...

Ukoliko Zidan dobije otkaz, za nas dileme nema, Maurisio Poketino je čovek broj jedan za Pereza, o tome smo već pisali pre nekoeliko nedelja. Detaljniju analizu o tome čitajte OVDE.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Wednesday, 02.12.2020
02:50

Ako je tako onda imamo Lahoza u najavi za subotu i barem Kujpersa za sredu. A ako je Perez ozbiljan u toj nameri onda navijamo za Real u naredne dve utakmice, jer nikako ne bi valjalo da najuri Alžirca pojmaša i da dovede Poketina. Držimo palčeve Alžircu pojmašu i nadamo se da će Lahoz i Kujpers ponovo napraviti magic ZiZu-a od njega i da će preživeti na klupi. 🤞