Pomračenje - Najgorih 45 minuta Real Madrida - Vreme je za Luku!

Autor: Milovan Longinov
subota 17.10.2020.
19:19
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava sa Madriđanima???

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Real Madrid je ugostio Kadiz, a malo je reći da je Zidanov tim neprepoznatljiv posle prvih 45 minuta, nakon kojih gosti vode SAMO 1:0.

Kadiz je u prvih 15 minuta imao četiri prilike, propisno se ispromašivao zaboravljeni Alvaro Negredo, koji je imao dve šanse.

Tibo Kurtoa je ponovo morao da spašava Madriđane, ali ništa nije mogao u 16. minutu kada je Negredo maestralno spustio loptu glavom, a Entoni Lozano bocnuo pored Kurote za 0:1.

Isti igrač je imao ogromnu šansu da duplira prednost Andalužana, u finišu prvog dela je izašao sam na Kurtou, doduše malo iskosa, ali je Belgijanac ponovo heroj Reala.  

Statistika i igra Reala su poražavajuće posle prvih 45 minuta, samo jedan udarac u okvir gola, dok su gosti imali pet iz čak osam prilika pred golom Kurtoe, koji je imao neverovatne četiri odbrane.

U samom finišu prvog dela, Kurtao je od heroja umalo postao tragičar, pošto je loše reagovao i ostavio loptu Lozanu, ali se ovaj spetljao i nije pogodio iz izgledne pozicije.

Nije što je naš, ali sada je pravi trenutak da Luka Jović uđe i razdrma tim, Realu je hitno potreban pogodak.

Real je večeras neprepoznatljiv, ima još 45 minuta, ne zna se da li su gori defanzivci ili napadači, i navijači Madriđana i brojni novinari po mrežama komentarišu da je ovo još i dobar rezultat...

Baner 9

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Carlo
Saturday, 17.10.2020
19:58

Očaj svih očaja, užas, blago rečeno. Čovjek polako ali sigurno gubi konce. Lukas Vaskez igra krilo, bezidejni Isko, papak koji mora 101 put da takne loptu dok je ne baci nekom drugom, odbrana zvana promaja i tvrdoglavost covjeka koji nema ama bas nikakvu ideju. Niko zivi na ovom svijetu ne zna kakvu igru igra Real. Kontranapadi ? Brani se non stop, presing, drzi loptu kao Siti, sta rade ???? Ko sta organizuje ? Kakva je ideja ? Tuga, čemer i jad