Pomirili se Ronaldo i Ramos!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 08.10.2020.
14:22
Izvor: Sportske.net

Situacija "Modrić" je sada iza njih.

Javier Lizon
Javier Lizon

Povezane vesti

Sinoć smo gledali uzbudljiv prijateljski meč komšija, Portugal i Španija su odigrali utakmicu bez golova u Lisabonu. "Crvena furija" je imala veći broj šansi, ali su Portugalci imali dosta bolje uz dve pogođene prečke od strane Ronalda i Sančeza.

Meč je bio interesantan pošto je ovo bio susret Kristijana Ronalda i Serhija Ramosa. Dva bivša saigrača iz dana u Real Madridu navodno nisu dve godine pričali međusobno zbog Luke Modrića. Portugalcu nije najbolje leglo to što je hrvatski igrač osvojio Zlatnu loptu 2018. godine, čime je sprečio Portugalca da dođe do svoje šeste.

Ronaldo je potom prokomentarisao kako cifre ne lažu, da se zna ko je imao najbolju sezonu. Ramos je ovo protumačio kao nepoštovanje prema njihovom zajedničkom saigraču, Portugalac je u isto vreme i pojačao redove Juventusa.

Ipak posle jučerašnjeg meča, dvojac je rešio da izgladi stvari. Španski fudbaler je podelio sliku sa Ronaldom i Pepeom uz potpisan dres portugalskog superstara.

Baner 6m

 -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Thursday, 08.10.2020
14:38

svi znaju da je moj idol Messi zasluzio sve zlatne lopte u zadnjih 50 godina jer je sam doneo sve trofeje koje su Barsa i Argentina ikada osvojili. :D