Poluvreme - Muke Juventusove, šahovska partija u Madridu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 26.02.2020.
21:49
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo u oba meča, Juventus najviše podbacio.

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Apsolutno se ništa nije dešavalo u prvih pola sata igre u Lionu. Veliki broj bezopasnih akcija na obe strane, Juventus je bio totalno bezazlen, Lion nešto bolji.

I onda u 31. minutu čitav stadion se digao na noge, Lion je stigao do prednosti. Loptu je sa leve strane ubacio Oar, Luka Tusar je bio priseban i brži od odbrane Juventusa za 1:0. Zanimljivo da je u trenutku gola Lion imao igrača više jer se pomoć ukazivala Matijsu De Lihtu.

Ronaldo je samo pripretio par minuta kasnije, ali promene rezultata nije bilo do kraja poluvremena iako je i Lion imao sjajnu šansu preko Ekambija koji nije uspeo da iskoristi lošu odbranu Juventusa.

U drugom meču večerašnjeg programa igraju Real Madrid i Mančester siti u Madridu, a trenutno golova nema.

Taktičko nadmudrivanje Gvardiole i Zidana je bilo zanimljivo gledati, a prvu priliku imala je ekipa Pepa Gvardiole. Mančester siti je pretio preko De Brujnea, pronašao je Žezusa koji gađa u Kurtou. Odlična odbrana Belgijanca.

Real je imao najbolju šansu deset minuta kasnije kada je Ferland Mendi pronašao Benzemu u kaznenom prostoru, Francuz je pucao glavom u donji ugao, ali je Ederson sjajno odbranio i spasio svoj tim.

Pred sam kraj poluvremena sjajna šansa za goste kada je Kazemiro zaustavio loptu na gol liniji nakon udarca Žezusa.

Dakle, nakon prvih 45 minuta obe utakmice, rezultati su sledeći:

Lion - Juventus 1:0 (Tusar 31')
Real Madrid - Mančester siti 0:0

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Wednesday, 26.02.2020
22:53

Eto šta se dobije kad ne smijeniš trenera "na vrijeme" , ako je "cijena" smjene sarrija ispadanje od Lyona prvi "potpisujem" ,svakako ovaj tim je podređen C Ronaldu i je smiju ni pomisliti da mu ne dadnu loptu čak i kad ovoga ne ide kao večeras ,a Pjanić po tko zna koji put "igrač manje" na terenu

avatar
petar8
Thursday, 27.02.2020
00:05

pa gdje je ta klasa pjanić?! Nije trolanje ali vidim da se mnogi smiju kada se uspoređiva broz sa pjanićem,ali vidim po igrama da tu več duže nema usporedbe i da je broz konstanta več jako dugo. ponavljam,nije trolanje

avatar
petar8
Friday, 28.02.2020
17:45

Viceprvak svijeta je za tog pjanica izmislio nogomet. Igras u takvoj juventusu a ti kanta. To sve govori o kakvom je igracu rijec

avatar
DEL PIEROO
Thursday, 27.02.2020
13:56

Porediti Brozovica i Pjanica jeste trolanje, a da je Pjanic nikakav to stoji plus je igrao rovit

avatar
RaZZoR (6xx)
Thursday, 27.02.2020
01:09

Kakva konstantnost druze pa ne budi toliko zao, covjek je drvo vece i od Pjanica, Pjanic makar ima iza sebe 6-7 sjajnih sezona dok se Brozovic od kad je Inter poceo igrat ima par dobrih partija, ne racunam protiv Lacija.

avatar
RaZZoR (6xx)
Thursday, 27.02.2020
01:05

A ne kod gola manje je valjda De light bio na ukazivanju pomoci, ne znam kako si samo zamjenio malog pjanketa za onoliku gromadu od igraca