Poljaci "petardom" ispratili Fince kući! Srbi, pazite se Janka!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 26.03.2016.
19:25
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Austrije, ekipa koja će se suprostaviti Srbiji u toku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, pobedila je danas Albaniju rezultatom 2:1.

Beta/AP Photo/Ivan Sekretarev
Beta/AP Photo/Ivan Sekretarev

Povezane vesti

Ekipe koje će igrati na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, Austrija i Albanija, odmerile su snage u okviru prijateljske utakmice koja je danas odigrana u Beču na stadionu Ernst Hapel.

Kao pobednik izašla je reprezentacija koja će biti protivnik Srbiji u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, slavili su rezultatom 2:1, a golove su postigli Mark Janko i Harnik još u prvom poluvremenu. Na drugoj strani Lenjani je jedini bio strelac za Albance.

Posebno je prelep bio gol Marka Janka koji je postigao svoj 26. gol za Austriju.

Pogledajte na koji način je postigao gol.



Rusija je kao domaćin ispratila Litvance sa 3 gola kući, Smolov, Golovin i Glušakov su bili strelci, dok su Poljaci sa čak 5 golova u mreži pokazali veliku nadmoćnost protiv Finske.

Grosicki je bio u centru pažnje, postigao je dva gola, asistirao jedan, a pored njega strelci su bili i Vzolek (2) i Starzinski.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Go Hard or Go Home
Saturday, 26.03.2016
21:41

pazili se ne pazili na sp ne idemo,surova realnost od ovog zadnjeg ep(tacnije kvalifikacija) niti me zanima kad igra Srbija niti cu da navijam za nju sve dok je Karadzic predsednik FSS.Ne zasluzuju nikakav pomen,jos ponosni pogotovo Ivanovic..kapiten koji priznaje da nije svestka klasa,nek kaze u svoje ime,ionako ce ga proterati iz Celsija.

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Saturday, 26.03.2016
20:56

Ko je rekao da ćemo da prodjemo Austriju. ALABA ARNAUTOVIĆ JANKO DRAGOVIĆ JUNUZOVIĆ