Policija obustavila potragu za Salom

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 24.01.2019.
16:45
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji prenose da su nadležni organi otkazali potragu za nestalim avionom, koji je prevozio argentiskog napadača u Kardif.

screenshot: Instagram
screenshot: Instagram

Povezane vesti

Čitav fudbalski svet je potrešen, avion koji je prevozio argentinskog napadača Emilijana Salu iz Nanta u Kardif, nestao je iznad Lamanša u ponedeljak.

Odmah su engleske i francuske vlasti krenule u potragu za nestalom letelicom, nije bilo nikakvih tragova i danas je policija odlučila da obustavi potragu za Emilijanom Salom i pilotom aviona Dejvidom Ajbotsonom.

Objavljeno je da je potraga otkazana, iz policije tvrde da su šanse za preživljavanje izuzetno slabe.

Juče su se pojavile informacije o četiri moguća scenarija koje je policija razvila o tome šta je moglo da se desi sa Salom i pilotom Ajbotsonom.

Postoji nada da su uspeli da se ukrcaju na čamac za spasavanje, pojavile su se i informacije da su pronađeni nekakvi nedefinisani predmeti kako plutaju u vodi pokraj obale, ali nije dokazana do su u pitanju bili delovi aviona.

U potrazi je pokriveno preko 1700 kvadratnih milja, najveći deo pretraženog područja je pregledavan u više navrata, kako iz vazduha tako i sa kopna i sa vode, pregledali su i satelitske snimke, tražili signal sa mobilnih telefona, ali nadležni organi nisu uspeli da pronađu nikakav trag kako aviona, tako ni Sale i pilota ove letelice.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tata Messi
Thursday, 24.01.2019
21:17

Ne znam odakle im ideja da putuje tim avionom.Procitao sam da je od 1983. od 1000 proizvedenih aviona,168 ih se srusilo

avatar
Karambol
Thursday, 24.01.2019
19:19

Najverovatniji scenario je da se avion srusio u more i potonuo na dnu zajedno sa pilotom i Salom,nece ih nikada na zalost pronaci..sta ti je sudbina, trebao postati najskuplje pojacanje Kardifa, a sada ostaje samo zal za ovim momkom i pilotom kojeg niko ne spominje..

avatar
peca
Thursday, 24.01.2019
18:10

Sve ovo je vrlo cudno.Na radaru kontrole leta se prati svaki avion.Po tome se zna i gde tacno nestaje signal.Po tome se i locira mesto odakle ga vise nema.Sta je tu onda sporno gde je i tacno mesto nestanka.Na to mesto su i trebale da budu potrage.Meni sve ovo mnogo smrdi.Nije ovo cisto.Tim pre sto se manipulise i ko je pilotirao...

avatar
Rajko Mitic
Thursday, 24.01.2019
18:48

Da znas,pobegao je na Mars da potpise bolji ugovor sa ekipom Litle Green United. Ne tupi

avatar
Aleksandar_SRB
Thursday, 24.01.2019
19:12

Da.. Dejv Ibotson je bio pilot, iako je trebao Dejv Henderson, niko ne zna zasto.. Otkud uopste ideja da se na takav put krece letelicom koja upali tek iz 4. puta, jos po zimi... I ne znam da li je tacno da je kod mesta gde je nestao sa radara, pilot trazio da se spuste na 700m, i to se ne zna zasto.. Ima previse nejasnoca ovde, mora ovo neko dobro da objasni.