Pola godine od 'BOMBE' - Brojke Kristijana Ronalda u Torinu

Autor: Stefan Matić
četvrtak 10.01.2019.
23:28
Izvor: Sportske.net

Portugalac nastavlja da seje strah strah i na Apeninima.

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Juventus slavi šest meseci od dolaska jednog od najboljih igrača sveta ikada na Alianc arenu.

Kristijano Ronaldo je završio devetogodišnju priču u madriskom Realu i rešio da pokori Apenine sa 'Starom damom'.

Kako mu ide za sada? Da vidimo brojke.

'Bjankoneri' ubedljivo vode u trci za 'Skudeto' - posle devetnaest odigranih kola svom najbližem pratiocu beže devet bodova.

U Ligi šampiona se sastaju sa madridskim Atletikom posle osvojenog prvog mesta u grupi H ispred Mančester junajteda.

110 miliona evra vredno pojačanje u vidu Portugalca je ostavilo impresivan utisak.

U 19 utakmica Serije A dao je četrnaest golova i asistirao pet puta. Sigurnost u dodavanjima mu je 85.3% i osvojio je za sada pet nagrada za najboljeg pojedinca meča.

U Ligi šampiona je dodao jedan gol i dve asistencije u pet igranih mečeva, sada sledi ono pravo - eliminaciona faza gde portugalski superstar blista.

Nada Juventina da će uz Ronalda konačno dodati treću titulu najboljeg kluba u Evropi se povećala, videćemo da li će Portugalac uspeti u onome zbog čega je doveden.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Friday, 11.01.2019
23:11

Iako na svetu u poslednjih 15godina najviše cenim ovog igraca za njegovo prikazivanje i zalaganje na terenu, a ne volim jubrentus, nadam se tituli PSGa mislim da su sazreli dovoljno ili eventualno M. City, ali opšte je poznato da je englezima bitnija Premijer liga nego bilo sta drugo, a treba da prestignu liver, a tako da blagu prednost dajem francuskom gigantu, djubrentus ima sporu odbranu i nedostatak pravog spica (mandgukic haha), REAL nema trenera i zamenu za CR7 , bfarsa ima hobita koji ih unistava, a tako da....

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 11.01.2019
08:53
avatar
DEL PIEROO
Friday, 11.01.2019
03:51

Za sad je sve super najbolji start u istoriji kluba, sad je vreme za LS i da pokaze zbog cega je doveden, jedino sto treba da mu se ukine jesu slobodnjaci dibala i sutira ali pjanic gotovo nikad kao da ga ne zanima to i daje Ronaldu sansu jer ga ljudi prozivaju da ocajno sutira, sto svakako jeste istina sve ostalo vredi svaki dinar..

avatar
Sasha_Voj
Friday, 11.01.2019
03:33

Kada bi ove godine uzeo ligu šampiona sa juventusom, mislim da bi za sva vremena trebali staviti tačku na to, ko je najbolji igrač današnjice ili čak svih vremena.

avatar
04
Friday, 11.01.2019
20:18

Ma nema potrebe, on je već dokazao golovima Ramosa, Marsela, Benzeme, Balea, Edera da je 'najbolji' ikada u univerzumu, a i šire. :D

avatar
Badr Hari
Friday, 11.01.2019
02:59

Ko je bio glavni za ZL svih ovih godina to smo saznali kada je Perez uspeo Modriću da obezbedi ZL ispred njegovog marketinga. Međutim za UEFU i sudije je možda bio zadužen baš njegov marketing (za uzvrat mu je Perez obezbedio ceo Real da igra za njega i naravno ZL). Ove godine je Perez prvi put prozvan za nameštanje žreba, a nameštanje Ajaxa (ako ga je bilo?) je stvarno smešno u odnosu na nameštanje Shalkea, Dortmunda, Rome, Wolfsburga itd. 2013/14/15/16 kada smo se svi ovde smejali i nepogrešivo 'pogađali' sledećeg Realovog protivnika. Razlog može biti što se sada prvi put lično pojavio tamo, a do sada nije bilo potrebe?

Bilo kako bilo uskoro ćemo saznati kome su sudije ostale verne i da li će moći kao i do sada da postiže golove iz ofsajda, penala, faulova u napadu, da ne dobija žute/crvene kartone za ono što radi na terenu te da obezbeđuje svom timu penale u 93. minutu u 'pohodu' ka tituli LŠ? Ili će Real nastaviti svoj 'pobedonosni pohod' ka četvrtoj uzastopnoj tituli? :D

avatar
BlueBoy84
Friday, 11.01.2019
23:13

Malo si pomesao Barselonu Juventu sa Realom

avatar
Rise up
Friday, 11.01.2019
00:40

Juventus se vec 7-8 godina na pola gasa bas lagano seta do titule italijanske lige. A te utakmice i golove sa Spalom i Frosinione ne treba uzimati za ozbiljno. Mislim da je Mandzukic bio covek odluke u derbi mecevima.

avatar
Admin pedercina
Saturday, 12.01.2019
17:32

Hehe dobro da pa Messi ne igra protiv mega jakog Hihona,Hetafea,Valjekana :D

avatar
Rise up
Saturday, 12.01.2019
21:33

A od kada ti navijas za Juventus 😀