Pokrenuta inicijativa da se "Pipita" vrati u reprezentaciju

Autor: Boban Filipović
petak 13.10.2017.
18:30
Izvor: Sportske.net

Sampaoli ga nije pozivao, hoće li se to promeniti?

Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan
Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan

Povezane vesti

Po mišljenju Lukasa Bilje, Gonzalo Iguain bi trebalo da ima prednost u odnosu na Maura Ikardija.

"Ako me pitate ko je naša najbolja "devetka", moj odhovor je Iguain. On zaslužuje da bude deo tima na Mundijalu." izjavio je vezista Milana i dugogodišnji argentinski reprezentativac.

"Pipita" je bio na udaru javnosti u domovini možda i najviše od svih "Gaučosa" u poslednjih nekoliko godina. To i ne čudi, jer je upravo on propustio kolosalne šanse u finalu Mondijala protiv Nemačke i u finalu Kopa Amerike protiv Čiela, u kojima su 'Gaučosi' pretrpeli poraze. Bes na sbe navukao je jer je svega par dana posle tih tragičnih trenutaka uživao na luksuznim jahtama u društvu starleta.

Jedan od njegovih najžešćih kritičara bio je i Gabrijel Batistuta, kome je smetalo što Iguain ne igra u dresu reprezentacije na istom nivou kao što igra na klupskom planu.

Chile Soccer Copa America Chile Argentina

Zanimljiv podatak je da je Argentina postigla najmanje golova od svih reprezentacija u Južnoj Americi koje su se kvalifikovale na Mundijal u Rusiji, samo 19 na 18 utakmica, od toga je Leo Mesi, koji u reprezentaciji i ne igra napadača, postigao 7. I ne samo to, jedina reprezentacija koja je bila neefikasnija od 'Gaučosa' je Bolivija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Clásico leyendas
Friday, 13.10.2017
19:36

finale SP 2014- 20. minut Kros u zelji da glavom vrati loptu unazad izbacuje Iguaina 1-1 sa Nojerom i ovaj poluvolejom masi ceo gol, 60. minut Biglia vodi loptu i salje pas izmedju Nemackih stopera, Mesi prihvata pas i izlazi sam na golmana ,sutira i masi ceo gol. produzeci- Roho centrira sa strane Humels promasi loptu i prihvata je Palasio grudima i ponovo sansa 1 na 1 , Nojer istrcava na njega i ovaj ga lobuje ali lopta ode pored gola. onda u 113. minutu Gece prihvata Sirleov centarsut na grudi i volejom zakucava loptu u gol. pa sad zakljucite da li je Iguain jedini krivac

avatar
barça mes que un clu
Friday, 13.10.2017
19:31

Neka hvala. I ne treba im takav panj u napadu.

avatar
puyol
Friday, 13.10.2017
19:26

Realno u Rusiji šansu trebaju dobiti Dybala, Ikardi a Higuain Aguero u penziju jer posebno ovaj drugi su neprepoznatljivi u dresu repki.

avatar
mi#9
Friday, 13.10.2017
19:23

Ikardi za prasca izmislio sesnaesterac. Sta su se okomili na decka, on makar srcem igra za svoju zemlju za razliku od ovog debelog sto ga boli uvo i za Napoli koji ga je napravio fudbalerom jer da ga nisu kupili vratio bi se u Argentinsku drugu ligu, te godine je samo Napoli verovao u njega. Ikardi svake sezone postigne 20+, a kompleksasi poput Bilje, Maradone i ostalih idiota ga ne vole, privatan zivot je jedno a fudbal je drugo, dok god je decko u formi treba da ga zovu u reprezentaciju bez obzira sta radi sa svojom zenom i cija je ona bila pre njega, jer ovo sta decku rade mediji po Argentini zbog Wande Nare je preslo u sapunicu. Vreme je da ga ostave na miru i da ga puste da sa Messijem cini tandem na SP tj on da igra devetku a messi iza njega i bice ubitacni nadam se

avatar
John Cena
Friday, 13.10.2017
18:46

Aguero kada je u formi je bolji od obojice

avatar
Di Magia
Friday, 13.10.2017
18:41

Iguain svakako treba da ide na prvesnstvo...Makar bio i dzoker sa klupe...Na proslom SP su poveli Palasija koji veze sa mozgom nije imao...

avatar
RIP KOBE
Friday, 13.10.2017
18:40

za njih je bolje da ga ne zovu