Pokrenut postupak protiv Murinjovog provokatora

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 22.10.2018.
17:16
Izvor: Sportske.net

"Skaj" prenosi da je FA rešio da kazni pomoćnog trenera Čelsija.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Sjajan derbi između Čelsija i Mančester junajteda (2:2) ostao je u senci dešavanja sa samog kraja susreta, kada je nakon izjednačenja "Plavaca" u centru pažnje isped tunela bi Žose Murinjo.

Portugalac je hteo da se obračuna sa pomoćnim trenerom Čelsija Markom Janijem, koji je ispred njega proslavljao izjednačenje.

Stjuardi su sprečili veći incident, dotični Jani se potom i izvinio Murinju, ali FA je rešio da pokrene postupak protiv Sarijevog asistenta.

On je optužen za navodno neprimereno ponašanje, videćemo da li će na kraju dobiti kaznu i ukoliko je dobije koliko će ona biti teška.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 22.10.2018
18:40

Treba ga kazniti, vidi se da covek ne zna nista o engleskom fudbalu i nama i Junajtedu. Covek slavi gol kao da je ne znam sta... Moja jedina reakcija nakon gola Barklija je bila gledanje na sat i mahanje rukom u pravcu centra da se pozuri da idemo po treci gol. Nazalost Din nije uracunao minut ipo koje je DDG ukrao u produzetku a i gol je postignut na 95:20 a on je pustio samo 15 sekundi da se igra posle restarta.

avatar
Monday, 22.10.2018
17:32

Treba i Murinja da kazne,covek je hteo da se tuce na terenu,minimum po 3 utakmice obojica.

avatar
conecorleoneRM
Monday, 22.10.2018
17:19