Pokojni deda slavi titulu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 01.04.2019.
18:51
Izvor: Sportske.net

Možda jeste bizarno, ali ga niko neće uveriti da je ovo odlučilo šampionsku trku.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Rasing iz Aveljanede slavi, Popularna "Akademija" kako sebe zovu stigla je do 18. titule prvaka, prve u poslednjih pet godina.

Poslednji put Dijego Milito je bio na terenu, poklonio svom voljenom klubu titulu, sada su remijem protiv Tigrea stigli do trofeja.

Predgrađe Buenos Airesa je eksplodiralo od sreće, do kraja je još jedna utakmica, ali koga briga, sve je gotovo na promociji će igrati protiv drugoplasirane Defense Hustisije.

Bivši menadžer Rozarija. Eduardo Kudet je posle dva poraza u finalu kupa, eto stigao do prvog trofeja, a ključni čovek tima koji je vodio na tabeli od četvrtog kola je bio iskusni Lisandro Lopez.

Ovaj 36-godišnji napadač koji je osam godina proveo u Evropi, u Portu i Lionu se vratio pre dve sezone u svoj voljeni klub iz Brazila i ostvario san.

Navijača Gabrijela Arandu nećete ubediti da je ovo "Lisina" titula. Zaslužan je njegov deda čiju je lobanju uvek uzimao kada je igrao Rasing.

"Deda nam je doneo titulu, to je klupska kabala", tvrdi Aranda.

"On je sada veoma srećan negde gore i ponosan na mene jer smo doprineli slavlju", dodao je navijač koji je izneo lobanju i na ulicu, da deda proslavi sa navijačima.

Tifozi Napolija su posle prve titule sa Maradonom na groblju napisali mrtvima, "Ne znate šta propuštate", ali je Aranda otišao korak dalje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke