Poketinova raskrsnica - Samo jedno je izvesno, neće osedeti zbog Zvezde!

  • Autor: Vladimir Stojanović

  • 22. oktobar 2019.

  • 09:47

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Situacija u klubu loša, priča se da je dosta igrača nezadovoljno, a Argentinac vidi šta se valja iza brda...

Poketinova raskrsnica - Samo jedno je izvesno, neće osedeti zbog Zvezde!
Foto: EPA-EFE/James Boardman
Totenhem odavno nije bio u goroj situaciji, nije u pitanju duel sa Zvezdom, već verovatno najveća kriza u klubu u poslednjih pet godina od kada je Maurisio Poketino na klupi.

Navijači se se okrenuli protiv njega, "Hvala na uspomenama, ali moramo dalje" je najčešći komentar, a nisu baš raspoloženi ni kada je Kristijan Eriksen u pitanju.

Njegovo odbijanje da produži ugovor i izvestan odlaza u junu je donelo dosta gorčine, pa je na vest o povratku Danca u tim jedan deo navijača čak poručio da bi "Pevci" trebalo da proglase poraz protiv Zvezde pre meča.

Recimo i to da su pojedini igrači nezadovoljni, Rouz recimo što je nekim starijim igračima ponuđen novi ugovor, a njega žele da prodaju jer puni 30 godina, Son jer se čini da je trener izgubio poverenje u njega, na to se nadovezala povreda Ljorisa, kao i povrede pridošlica Lo Selsa i Sesenjona koji nikako da se oporave.

"Mislim da je jedan ciklus gotov, završen je finalom Lige šampiona. Totenhemu je potrebna promena, i u igračkom kadru i na mestu trenera", smatra nekadašnji kapiten Liverpula Džejmi Karager.

"Poketino je sjajan trener, ali je ovim igračima potrebna promena jer već znaju da neće osvojiti ništa", dodaje nekadašnji defanzivac Engleske.

Danas u medijima preovlađuje priča o želji "Pevaca" da kupe Karlosa Alenju iz Barselone koji je izgubio mesto u timu, ali i da nekako zamene Eriksena za Iska ili eventualno Rabioa, kako ga ne bi izgubili bez ikakve koristi.

Sam Poketino je priznao da je blizu otkaza.

"Znam kako igra funkcioniše, imam 47 godina, dugo sam tu, poznajem pravila. Šta mislite zbog čega nemam nijednu sedu? Pa, jer ne obraćam pažnju, znam da ne mogu da promenim mišljenje ljudi iz kluba. Ako se tim ne pokrene, ako nastavi ovako, pa šta drugo može da se desi nego da me smene. To je jasno, ali nije nešto zbog čega bih gubio san. Jer, moje je da pokušam sve da izađemo iz krize"
, razložan je Argentinac.

Snu pomaže i to što ima jak ugovor, što bi inkasirao ogroman novac posle otkaza i to će svakako pokolebati Levija koji želi Murinja na klupi.

Bilo kako bilo, ne postoji bolji trenutak za Zvezdu da gostuje na novom stadionu Totenhema jer za domaćina ovaj objekat kao da je uklet, dobili su samo tri meča, a i protiv Votforda se videlo da su van forme i da su potpuno izgubili samopouzdanje...
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari