Poketinov "fen" pred Zvezdu, i najbolji leti iz tima!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.11.2019.
13:08
Izvor: Sportske.net

Nekoliko promena pred duel sa Evertonom, ali nije u pitanju odmaranje igrača već nezadovoljstvo Argentinca...

Jonathan Brady/PA via AP
Jonathan Brady/PA via AP

Povezane vesti

Totenhem pred dolazak u Beograd igra protiv Evertona, navijači su i pored trijumfa nad Zvezdom, očajni zbog tabele, Totenhem je u donjoj polovini, imaju svega 12 bodova, osam manje od četvrtoplasiranog Čelsija.

Tim je dobio samo tri utakmice u šampionatu, jednu u poslednjih pet kola, posle poraza od Liverpula, jednostavno moraju da trijumfuju protiv slabog Evertona u gostima.

Ali, to neće biti lako, Poketino razmišlja i o Zvezdi, sam kaže da će u Beogradu biti znatno teže nego u Londonu, bodovi su dragoceni.

Prema današnjim najavama u medijima, Argentinac će mešati tim, ne da bi odmarao igrače već jer je nezadovoljan partijom nekoliko fudbalera.

Bekovi su ocenjeni kao "kriminalni", Rouz i Orije neće biti u timu, Ben Dejvis će levo, Fojt desno. Uz to, Eriksen će na hlađenje, Ndombele, Sisoko i Dele Ali činiće trio na sredini, a u timu će, uz Sona i Kejna, biti Lukaš Moura koji je uglavnom bio rezerva. Nema mesta za Vinksa, nema ni za Lamelu koji se oporavio, povređen je Ljoris, menjaće ga Gazaniga.

Duel između Evertona i Totenhema zatvara kolo, u nedelju u 17:30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rade007
Saturday, 02.11.2019
01:22

Konačno neka normalna promjena. Zanima me samo koji ku4ac čine Sesenjon i Lo Selso? Za sta su ih doveli?