Poketino zabrinuo navijače Totenhema!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 18.03.2019.
21:04
Izvor: Beta

U poslednje dve sezone stalno se spekuliše o odlasku Argentinca iz Londona, njegova poslednja izjava bi mogla da se tumači na različite načine.

Epa/Neil Hall
Epa/Neil Hall

Povezane vesti

Trener fudbalera Totenhema Maurisio Poketino rekao je danas da je "vrlo srećan" u klubu, ali da ne razmišlja dugoročno po pitanju budućnosti.

Poketino je pre 10 meseci produžio ugovor na još pet godina i rekao je da to ne bi uradio da nije posvećen klubu.

Spekulisalo se da će Poketino preuzeti Mančester junajted u decembru, ali tada je za privremenog trenera postavljen Ole Gunar Solskjer. Takođe, španski mediji spekulisali su da će Poketino preuzeti Real Madrid, a uprava kluba vratila je na klupu Zinedina Zidana.

"Ja sam vrlo srećan u Totenhemu. Imam ugovor na još četiri godine. Možda 99 odsto mojih kolega drugačije razmišljaju. Uživam svakoga dana, a ono što se dogodi sutra, biće posledica onoga što se danas dogodi. Ali, ne razmišljam dugoročno. Kada sam potpisao ugovor, to sam uradio jer sam bio srećan", rekao je Poketino, preneo je Skaj.

Posle 30 kola u Premijer ligi Totenhem je treći na tabeli, a ekipa se plasirala u četvrtfinale Lige šampiona, uprkos tome što nije dovela nijednog igrača u poslednja dva prelazna roka.

Poketino veruje da je klub postigao više od očekivanog.

"Niko nije mislio da će se Totenhem boriti za trofeje ove godine, pogotovo posle ulaganja drugih klubova koji su se pojačali. Klubova koji moraju da osvajaju titule. Totenhem je drugačiji, ali uprkos svemu, mi smo još u borbi zbog naših zasluga. Nadamo se da ćemo ovu godinu dobro završiti", naveo je argentinski trener.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke