Poketino veruje, Totenhem može među 16 najboljih

Autor: Beta Beta
četvrtak 29.11.2018.
12:36
Izvor: Beta

Sparsima za tako nešto treba trijumf protiv prvaka Španije.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Trener Totenhema Maurisio Poketino rekao je da veruje da njegova ekipa može da pobedi Barselonu u poslednjoj utakmici grupne faze Lige šampiona.

Posle dva poraza na početku takmičenja, Totenhem je vezao dve pobede, od kojih jednu sinoć, golom Kristijana Eriksena, protiv Intera.

Londonski klub zauzima drugo mesto na tabeli sa sedam bodova, koliko ima i trećeplasirani Inter. Barselona je prva sa 13 bodova, a PSV ima jedan bod.

Za prolaz u osminu finala Totenhemu je potrebna pobeda nad Barselonom u Španiji, ali i da se poklopi rezultat iz druge utakmice u grupi. 

"U fudbalu je sve moguće. Poštujemo Barselonu, to je jedna od najboljih evropskih ekipa. Biće teško, ali moramo da verujemo da možemo da pobedimo. Moramo da prikažemo najbolju igru, da budemo sveži i da nas zaobidju povrede", rekao je Poketino, preneli su britanski mediji.

On je rekao i da očekuje da će Barselona biti u najjačem sastavu, uprkos tome što se već plasirala u osminu finala.

"Ne znam kako će se oni pripremiti za utakmicu, mi moramo da se spremimo najbolje što možemo. Niko ti neće ništa pokloniti u Ligi šampiona, biće takmičarska utakmica", dodao je Poketino.

Utakmice poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona igraju se 11. i 12. decembra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke