Poketino: "Šta sam rekao igračima? Da uživaju, igraju protiv Mesija"

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 03.10.2018.
18:52
Izvor: Sportske.net

Da li "Pevci" mogu do pozitivnog rezultata večeras?

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Jedan od najinteresantnijih mečeva koji je večeras na programu je svakako meč između Totenhema i Barselone. "Pevci" su domaćini, ali je jasno zašto je katalonski tim i dalje favorit u ovom duelu.

Poketinov tim je prošle sezone bio u grupi sa Real Madridom i čak su uspeli da pobede kraljevski klub na svom terenu i završe prvi u svojoj grupi, a ove sezone su u grupnoj fazi sa drugim španskim velikanom, Barselonom.

Da li Totenhem može da iznenadi Barselonu večeras?

Poketino ne brine o rezultatu, a svojim igračima je poručio da "uživaju na terenu".

"Rekao sam im da uživaju u igri protiv Barselone, protiv Mesija. Oni će večeras imati šansu da igraju protiv jednog od najboljih igrača u istoriji ovog sporta", rekao je trener londonskog tima.

"Rekao sam im da ne brinu, da uživaju na terenu i da će u budućnosti pričati kako su igrali protiv igrača kakav je Mesi."

Argentinski stručnjak je vodio Espanjol od 2009. do 2012. godine i zna kako je igrati protiv ljutog rivala, protiv Barselone i Mesija. Nedavno je dao izjavu u kojoj je objasnio zašto on ne bi nikada seo na klupu tima sa "Nou Kampa" i rekao kako on voli Espanjol. Upravo ovo će biti motiv više da sa "Pevcima" večeras iznenadi Valverdeov tim.

Mesi

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markyc
Wednesday, 03.10.2018
23:45

Brate kakav je ovo uzas od izjave?? :D Gotivim Mesija, ali da jedan trener ozbiljnog kluba u situaciji kada im je dovedeno pitanje prolaska grupe izjavi da je igracima pred utakmicu rekao ovo. Van svake pameti po mom misljenju.