Poketino protiv svih, 35 miliona razloga da ne dobije otkaz!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 03.10.2019.
13:34
Izvor: Sportske.net

Igra nerava počela, ali je Argentinac miran, može mnogo da dobije ako mu Levi uruči otkaz, što se neće desiti...

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

U Totenhemu veruju da Poketino pokušava da ode iz kluba. Međutim, on neće dati ostavku, nema ni razloga, jer kako nije mogao da ode prošle godine u Real ili Juventus, u ugovoru je i druga klauzula, 35 miliona evra ako dobije otkaz.

Naravno, on bi mogao da dobije deo novca i da nastavi posao negde drugde, a mogao bi da sedi i prima novac.

Zbog toga neće biti smenjen, ma šta se desi. Totenhem je loše startovao, ali ni poraz od 7:2 protiv Bajerna nije uzdrmao Poketinove pozicije.

Kažu da postoje problemi i sa nekim igračima, njegova formulacija "različitih agendi" nekih fudbalera je razbesnela svlačionicu.

U poslednje vreme Poketino je prilično distanciran, problem je to što nisu prodati igrači poput Rouza ili Eriksena, ovom drugom ističe ugovor, a očekivao je i veća ulaganja u prelaznom roku nakon plasmana u finale Lige šampiona.

Postoji i konfuzija oko nekih njegovih taktičkih izbora, Dele Ali, Vertongen i Kristijan Eriksen nisu više standardni, a klub je morao da demantuje da postoji sukob između Vertongena i Eriksena navodno zbog supruge danskog fudbalera.

Sve u svemu, počinje da deluje kao igra nerava, ko će prvi povući poket, Levi ili Argentinac koji je u Totenhemu od 2014.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 03.10.2019
19:56

Levi da mu da te pare nema teoretske sanse. Kaze Rio da Kejn mora da ode gde moze da osvaja trofeje, pitam se sto nije isto rekao Pogbi i De Hei?

avatar
Le Tissier
Thursday, 03.10.2019
15:00

Mislim da je Poketinu najveca greska sto mu Eriksen sedi na klupi samo zato sto nije potpisao novi ugovor. Covek je ako ne najbolji jedan od najboljih njihovih igraca u istoriji i mislim da su trebali da ga ispostuju do kraja pa onda ako odluci da ode neka ide, s obzirom koliko je placen i koliko im je dao visestruko se isplatio.

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 03.10.2019
14:28

Pocese da se raspadaju, tako ce i liverpul, ista je to luzerska sorta

avatar
Man united
Thursday, 03.10.2019
14:28

Неће му дати отказ сигурно јер бољег тренера неће наћи. Ако ништа, због тих 35 милиона тек неће.