Poketino ostavio poruku igračima, hoće li pogaziti reč kao naslednik Murinjo?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 21.11.2019.
10:27
Izvor: Sportske.net

Argentinac nije očekivao ovakav rasplet, nije se ni oprostio, danas se pominje novi klub, ali iskreno, Poketino nije Murinjo...

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Maurisio Poketino se čak nije oprostio sa igračima, posle smene nije bilo vremena da se vidi, ostavio im je pismo, izneo zahvalnost, ali činjenica je da Argentinac nije očekivao smenu, kada je odbio u utorak da podnese ostavku, makar ne tako brzo.

Murinjo je već na terenu, Poketino će čekati, pisali smo juče, u pitanju je nekoliko opcija, čini se da bi Bajern nekako bio najlogičnija od zime, mada nije bilo pregovora.

Interesuje se još klubova, a danas mediji tvrde da je u trci i Barselona.

Nije iznenađenje, oni će gotovo sigurno zameniti Valverdea, Kuman je favorit, ali sa druge strane Poketino ima mnogo bolje rezultate u klupskom fudbalu.

I sve bi to bilo možda i logično, da nije Poketinove prošlosti.



Naime, on je igrao i trenirao Espanjol, gradskog rivala i više puta izjavio da, uz svo poštovanje i divljenje Barselonu nikada ne bi mogao da sedne na klupu "Blaugrane".

"To bi za mene bilo veliko opterećenje, posle prošlosti u Espanjolu. Nemojte me pogrešno razumeti, ja sam u gradu ostavio mnogo prijatelja, većina njih navija za Barsu, ali ima nešto više od toga, ne mrzim Barselonu, ali me prošlost zaista odvraća od pomisli da budem njihov trener", pričao je Poketino još pre nego što je aktuelizovana priča o Realu prošle godine.

Murinjo je pogazio reč da nikada ne bi mogao da trenira Totenhem, zbog Čelsija, ali to nikoga nije iznenadilo.

Sa druge strane, od Poketina niko ne očekuje, ma koliko primamljivo bilo da se okrene protiv svoje prošlosti i sedne na klupu Barse.

Ali, nikad ne reci, nikad...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Thursday, 21.11.2019
11:51

Nekako najlogicno je , na kraju sezone , da ide u P$G ... Tamo je najduze igrao ( i u Espanjol ) , a i Tuhel je ... Tuhel