Poketino ne odlazi iz Londona?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 20.11.2019.
21:48
Izvor: Sportske.net

Da li je ovakav rasplet moguć?

EPA-EFE/James Boardman
EPA-EFE/James Boardman

Povezane vesti

Maurisio Poketino je dobio otkaz na mestu šefa struke Totenhema, a već danas ga je na toj poziciji zamenio Žoze Murinjo.

Argentinac je nakon serije loših rezultata platio ceh, ali zbog svega što je uradio sa "Pevcima" je jasno da neće dugo čekati na novi posao.

U Engleskoj se šuška da bi njegov naredni klub mogao da bude Arsenal, što bi svakako bio šokantan rasplet situacije, kako se u prethodnih pet i po godina nalazio na klupi najvećeg rivala "Tobdžija".

U Severnom Londonu su nezadovoljni Emerijevim rezultatima, ali i igrama ekipe u prethodnom periodu, pa mnogi smatraju da je na izlaznim vratima kluba, čak se i Murinjo dovodio u vezu sa klupom na "Emirejtsu".

Komentar na takav rasplet dao je i bivši trener Sparsa Hari Rednap, koji tvrdi da je takav razvoj događaja moguć i da bi navijači "Tobdžija" obožavali Argentinca.

"Sa Poketinovim odlaskom iz Totenhema, pojaviće se jedan ili dva trenera iz Premijer lige koji će reći, o moj bože, ovo nije bilo pametno.

I pojaviće se uzbuđeni vlasnici klubova shvativši ovog jutra da mogu da ga dovedu. Kakav bi to potpis bio.

Postoje klubovi u Londonu koji su loši u poslednje vreme. Zašto ne bi otišao u Arsenal ako to želi? Mislite da ga navijači Arsenala ne bi obožavali ako ode tamo?

Ako odete tamo i počnete da dobijate mečeve, pa oni bi prihvatili Sadama Huseina u njegovo vreme, ne haju mnogo navijači. Ako bi počeo  da pobeđuje svake nedelje, oni bi već zapevali, samo je jedan Sadam.

To se dešava u fudbalu, Sol Kempbel je otišao iz Totenhema u Arsenal, to su uradili i Džordž Grejem, Teri Nil, Pet Dženings, jedan od naših najvećih golmana u istoriji, čak je i on to uradio.

Sve je moguće, dok god ste sposobni da obavljate posao. Ja verujem da u Arsenalu već gledaju ka Poketinu i razmišlju, da li bi trebalo, možemo li?
", izjavio je Rednap.

Ovakav potez aminuje i bivši fudbaler "Tobdžija" Martin Kion.

"Nema potrebe za panikom u Arsenalu, približavamo se tome, ali čelni ljudi u klubu bi trebalo da razmotre angažovanje Poketina", izjavio je Kion.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Непобедиви
Thursday, 21.11.2019
12:06

Nema ništa od ovoga.

avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 21.11.2019
11:55

Pa da ima iko normalan u upravi,vec bi sad bio trener.Mlad a vec dokazao koliko moze.Moze da bude ko Sol Kembel pa da uzme titulu XD