Poketino ne gubi nadu

Autor: Beta Beta
sreda 01.05.2019.
14:20
Izvor: Beta

Trener fudbalera Totenhema Maurisio Poketino rekao je da je njegova ekipa "još živa" i pored poraza od Ajaksa u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

"Još smo živi. Biće teško u revanšu, ali je i dalje sve otvoreno. Pokušaćemo da pobedimo. Biće nam teško, ali će i njima", rekao je Poketino posle utakmice u Londonu.

Ajaks je rezultatom 1:0 u utorak uveče pobedio Totenhem u Londonu.

"Imali smo stav, ali nismo našli način kako da igramo. Nismo pokazali energiju. Bilo je bolje u drugom poluvremenu i ono nam je dalo nadu pred revanš," kazao je argentinski trener.

Po njegovim rečima, pristup Totenhema utakmici nije bio kako treba i preuzeo je punu odgovornost.

Pohvalio je svoje igrače.

"Moji igrači su heroji jer su u situaciji u kojoj su. Njima treba dati pun kredit", rekao je Poketino.

Revanš će se igrati 8. maja u Amsterdamu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Wednesday, 01.05.2019
18:12

Ne vidim zašto bi Ajaksu bilo teško? Deca su navikla da se bore, da igraju fudbal i to bi radili bez obzira na rezultat prve utakmice, a Totenhemu... paa, možda ni njima neće biti teško ako rano prime gol ili dva.

Ajax je i pre ove utakmice dokazao da nije sve u novcu, ali kada smo već kod toga da vidimo u svetlu brojki kakvi su to 'heroji jer su u situaciji u kojoj su': kada se od 835.5 m€ oduzmu Kejn (157 m€), Son (68 m€), Aurier (21 m€) i Winks (21 m€), dođemo do toga da je Poketino sa 'jedva' 568.5 m€ napao klub čija je vrednost 378 m€. Znači manje od duplo je 'težak hendikep' (i to na domaćem terenu), a tih 568.5 m€ su zbilja 'veliki heroji'. :D

avatar
Rooster
Thursday, 02.05.2019
21:07

Pa i Tottenhemu nije sve u novcu, nisu nikoga dovodili, a tim igracima je skocila cena u klubu jer Pocetino to napravio od njih. Zaboravio si jos nesto, bice i Ajaxu tesko ako primi 2 gola.

avatar
No rules
Wednesday, 01.05.2019
15:14

Poslije svega prikazanog steta bi bila da Ajaks ne ode u finale. Poketino je dobar lik, Totenhem je ostvario cilj, ali momci iz Amsterdama su prosto kompaktniji i konkretniji na terenu.

avatar
Wednesday, 01.05.2019
14:32

Poketino laki luzer,frajer ne ume da osvoji trofej....

avatar
zzhn
Wednesday, 01.05.2019
16:29

Los, luZer, ne zna, ne ume...
Decko pa ti ces da eksplodiras od sopstvene negative i zavisti...
Zar nema nista pozitivno sto bi mogao da napises o ovom nesumnjivo odlicnom treneru koji je sa minimumom ulaganja dosao do polufinala LS sa ovim prosecnim timom?
Sta je tvoj Celsi uradio ove sezone? Raspadate se, trajete kratko kao i sve vestacke tvorevine. Da nemate azara bili bi 11. na tabeli.

avatar
Rooster
Wednesday, 01.05.2019
18:59

Pobedjuju oni u Amsterdamu.