Poketino kao Ser Aleks?!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 16.10.2017.
22:22
Izvor: Beta

Trener Totenhema Maurisio Poketino rekao je danas da će ostati u tom fudbalskom klubu sve dok to bude želeo predsednik Danijel Levi.

EPA/SEAN DEMPSEY
EPA/SEAN DEMPSEY

Povezane vesti

Levi je nedavno izjavio da bi želeo da Poketino bude trener Totenhema i za 10 ili 15 godina.

"Na vlasniku i predsedniku je odluka da li ćeš zadržati trenerski posao. Srećan sam. Uživam u Totenhemu, to je klub sa velikim potencijalom. Čekamo novi stadion, nove objekte, za koje mislim da će biti najbolji u Evropi. Pitanje je vremena kada ćemo se razviti i postati konkurentni i pokušati da osvojimo trofej", rekao je Poketino, preneli su britanski mediji.

"Drago mi je što me Danijel podržava i govori ljudima šta očekuje od mene
", dodao je on.

Mediji su spekulisali da je Barselona bila zainteresovana za Poketina, pre nego što je letos postavila Ernesta Valverdea za trenera. Poketino, bivši trener Espanjola, rekao je da je za njega "nemoguće" da ikada postane trener Barselone.

"Ne moram to da ponavljam. To je nemoguće. Ne bih mogao da treniram Barselonu iz mnogo razloga u koje sada ne treba da ulazim. Kao što je predsednik (Danijel Levi) rekao, nadam se da ću ostati u Totenhemu 10 ili 15 godina. Voleo bih da potpišem taj ugovor", naveo je Poketino.

Totenhem će u utorak od 20.45 igrati na Santjago Bernabeu protiv Real Madrida, utakmicu trećeg kola Grupe H u Ligi šampiona. Obe ekipe imaju po šest bodova, uz istu gol razliku od po 6:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Filip MUFC
Tuesday, 17.10.2017
07:44

Uhh, ovo bih bas voleo. Poketino kao SAF, a Tottenham kao klub koji je konkurent za osvajanje. Mozda deluje kao da su vec tu, ali su samo blizu, nisu jos stigli do tog nivoa.

avatar
mak_juventino
Tuesday, 17.10.2017
00:41