"Poker" Kopenhagena, Matić gol i asistencija

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.10.2017.
20:22
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Danske vratio se na pobednički kolosek posle dva uzastopna poraza. Arhus načeo srpski internacionalac Uroš Matić.

Epa/Lukas Kabon
Epa/Lukas Kabon

Povezane vesti

Fudbaleri Kopenhagena upisali su šesti trijumf u danskom šampionatu, pošto su u okviru 13. kola slavili protiv ekipe Arhusa sa 4:0 (2:0) na svom terenu.

Goste je načeo srpski internacionalac Uroš Matić u 35. minutu. Brat Nemanje Matića najbolje se snašao u kaznenom prostoru posle kornera i gužve koja se stvorila i tako doveo Kopenhagen u vođstvo.

Do odlaska na odmor Matić je upisao i asistenciju, a drugi gol za domaće postigao je Benjamin Verbić koji se tako iskupio za promašen penal u 29. minutu.

Kopenhagen je do kraja utakmice napunio mrežu Aleksandra Jovanovića do vrha. Još jedan gol Verbić je postigao u 65. minutu, a u strelce se upisao i Pjeros Sotiru koji je u 77. minutu postavio konačan rezultat.

Kopenhagen se nakon dva vezana poraza vratio na pobednički kolosek i trenutno zauzima peto mesto u danskom prvenstvu sa sedam bodova manje u odnosu na vodeći Midtjiland koji ima 28 bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke