Poker golova u Kardifu - Junajted imao sreće, Matić asistent, Maldini tragičar!

Autor: Ivan Cvetković
subota 03.08.2019.
20:40
Izvor: Sportske.net

Mnogo uzbuđenja videli smo u Velsu.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

U okviru Internacionalnog kupa šampiona, fudbaleri Mančester junajteda odigrali su nerešeno 2:2 sa Milanom, da bi nakon izvođenja penala.

Meč u Kardifu bio je generalna proba "crvenih-đavola" pred početak Premijer lige sledećeg vikenda, pa Ole Gunar Solskjer može biti delimično zadovoljan izdanjem protiv "rosonera".


Krenulo je loše u drugom poluvremenu po Solskjerovu ekipu pošto je Lindelof u 60. minutu postigao autogol.

Međutim, Junajted je spasio poraza često osporavani Džesi Lingard koji je savladao Reinu u 72. minutu igre.

Na kraju su Englezi i trijumfovali nakon boljeg izvođenja penala, ključnim se pokazao promašaj Danijelea Maldinija, sina legendarnog Paola.

Mančester će se narednog vikenda sastati sa Čelsijem u okviru prvog kola Premijer lige, dok će Milan svoju takmičarsku sezonu započeti tek krajem avgusta protiv Udinezea.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stretford END 1878
Saturday, 03.08.2019
21:05

Dobro, ovo nije prvi tim, ali imacemo velikih problema sa Rasfordom i Maticem, prvi je nekontrolisana masa, siguran sam da ovo on sto radi nisu zamisli Olea, Matic je prespor i tu ce biti gresaka ogromnih, sto se odbrane tice... ma nije mnogo ni 150m za Megvajera kad se setim ko treba da igra stopere.

avatar
Darko0071
Saturday, 03.08.2019
21:02

Lepo se vidi da su Grinvud,Gomes,Dzejms,van bisaka zeljni igre i dokazivanja..bilo ih je zadovolstvo gledati za razliku od Mate,pereire...

avatar
Adi237
Saturday, 03.08.2019
20:50

Vidi se bez pogbe koliko nam fali kreativnosti mora se dovesti fernandes i dibala tad bi to bilo odlicno...matic i mata nemaju sta raditi u junajtedu prespori treba im godina da se oslobode lopte..matic asistent ali i krivac sto je junajted primio gol...druga postava brza konkretnija. Tuenzebe mora dobijati sansu decko igra odlicno i posle linderhofa i maguira mora biti 3 stoper.... de hea-linderhof-maguri-bisaka-show...fernandes-pogba----dibala-marsijal-james-rashford....e ovo je odlican tim ako se uspiju obaviti transferi...nadam se da je solskjer vidio da bez pogbe je kreativnost 0 i da se tu igrac mora dovest.

avatar
Saturday, 03.08.2019
20:45

Gledao sam poslednjih 20.min utakmicu,kakava je onaj Danije Dzejms volina to grama mozga nema,samo konj za trcanje nista vise....