"Poker" Fenera protiv Jevtovićeve Antalije

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 23.04.2018.
21:18
Izvor: Sportske.net

U okviru 30. kola turske Super Lige, Fenerbahče je slavio na svom terenu.

EPA-EFE/ERDEM SAHIN
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Povezane vesti

Fudbaleri Fenera slavili su na "Šukru Saradžoglu" stadionu protiv Antalije rezultatom 4:1 (2:1).

Poveli su u 14. minutu, strelac je bio Marokanac Čaečue, da bi smao šest minuta kasnije Roberto Soldado povisio prednost domaćina. Kod oba pogotka asistencije je upisao vezista Đulijano.

Ipak, igrao se 36. minut kada se Antalija vratila u meč, dolaze do gola, Dukara je na asistenciju Maikona smanjio na 2:1.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a nakon 15ak minuta igre u nastavku, Đulijano ovoga puta golom vraća prednost od dva gola svojoj ekipi, asistenciju upisao Dirar.

Samo dva minuta kasnije, na teren je kročio i srpski internacionalac Milan Jevtović, za kog je u minulom prelaznom roku veoma zainteresovana bila Crvena Zvezda.

Jevtović ipak nije uspeo svojoj ekipi da se vrati, a Valbuena je u 90. minutu otklonio sve sumnje, postigao je gol za 4:1, a pritom je Đulijano upisao i treću asistenciju.

I Fener će se do kraja boriti za titulu, imaju 60 bodova, tri manje od vodećeg Galatasaraja i po dva manje od Bešiktaša i Bašakšehira, nakon 30 odigranih kola. Antalija 13. sa 25 bodova manje od večerašnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke