"Poker" Arsenala nakon Vengerove odluke, proradio Lakazet, Stouk sve bliži Čempionšipu

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 22.04.2018.
16:28
Izvor: Sportske.net

U okviru 35. kola Premijer lige, Arsenal je slavio na svom stadionu protiv Vest Hema, dok je Stouk osvojio samo bod na "Britaniji".

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Fudbaleri Arsenal slavili su na stadionu "Emiretjs" protiv ekipe Vest Hema sa 4:1 (0:0).

U prvom delu igre nije bilo golova, Arsenal je imao dobre prilike preko Kosielnog i Velbeka, sa druge strane je Kujate pogodio prečku, ali su mreže mirovale.

U nastavku, nakon samo šest minuta igre, "Tobdžije" dolaze do gola, Džaka je izveo korner sa leve strane, lopta je pala na volej Monrealu, koji matira Harta za 1:0.

Ipak, Vest Hem samo 13 minuta kasnije uspeva da dođe do gola, nakon karambola u kaznenom prostoru domaćina, Lancini pronalazi Arnautovića, a reprezentativac Austrije postiže gol za 1:1.

A onda, atomski finiš Arsenala, najpre Remzi postiže lep gol za 2:1 u 82. minutu, da bi u narednih sedam minuta Lakazet postigao dva pogotka i rešio pitanje pobednika.

Najpre je pogodio na asistenciju Obamejanga u 85. minutu, snažno je šutirao iz teškog ugla, ali Hart je slabo reagovao, pa je morao da vadi loptu iz mreže. Samo četiri minuta kasnije, Remzi proigrava Francuza u kaznenom prostoru "Čekićara", a bivši fudbaler Liona još jednom vara Harta za konačnih 4:1.

Arsenal je tako slavio u pretposlednjem Vengerovom susretu na stadionu "Emirejts" u okviru Premijer lige, "Tobdžije" šeste sa 57 bodova, dok je Vest Hem 14. sa 22 boda manje od današnjeg rivala.

U drugom susretu, Stouk je na "Britaniji" ugostio Barnli, a utakmica je okončana bez pobednika, rezultatom 1:1 (1:0).

Poveli su domaći fudbaleri u 11. minutu, strelac je bio Ndiaje na asistenciju Dijufa.

Ipak, nakon 15ak minuta igre u nastavku Ešli Barns poravnava rezultat, ispostavlja se da je napadač "Kleretsa" tako postavio i konačan rezultat i možda poslao "Grnčare" u niži rang takmičenja.

Stouk Siti nakon 35 odigranih mečeva zauzima pretposlednju poziciju na tabeli, imaju četiri boda manje od Svonsija, koji je prvi iznad crte, ali "Labudovi" imaju i dve utakmice manje. Barnli na visokom sedmom mestu sa 53 boda, četiri manje od šestoplasiranog Arsenala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_mladen_
Sunday, 22.04.2018
20:16

Jeste ga malo pregazilo vreme, ali svakako nece biti Premier liga ista kada ode.

avatar
BancheS_Arsenal
Sunday, 22.04.2018
16:38

Śta znaći kad uđe klasa ( Aubameyang ) a izađe beskorisan fudbaler ( Iwobi ) 😊 Dobra utakmica 👏👏

avatar
Непобедиви
Sunday, 22.04.2018
16:48

Nije moralo da se piše u zagradama. Savrseno je jasno ko je u pitanju :D

avatar
BancheS_Arsenal
Sunday, 22.04.2018
19:07

Bolje napisat jer neko bi se mislio ko je klasa a ko beskorisan fudbaler 😊

avatar
Непобедиви
Sunday, 22.04.2018
16:38

Pozitivna atmosfera sa stadiona se prenela na teren, sto je odlicno. Zasluzio je Venger da ga ispratimo casno. Ivobi vec dve godine stagnira, tako da se nadam da ce ili da se uzme upamet ili da ce imati manju minutazu kod novog trenera. West Ham dosao do izjednacenja nakon ofsajda. Cim je Obamejang usao sve se promenilo u nasu korist.

avatar
BancheS_Arsenal
Sunday, 22.04.2018
19:08

Ćim dođe novi trener ode Iwobi ( śto je dobro to za nas navijaće )

avatar
Ogist Kont
Sunday, 22.04.2018
16:35

Ne mogu da verujem da ovo pišem, ali Velbek je danas bio možda najbolji igrač na terenu. Ivobija uopšte ne moram da prepoznam po fizičkom izgledu, dovoljno je da vidim kako neko davi loptu i sapliće se o sopstvene noge, pa da znam da je on. Čim je on izašao, a Obamejang ušao pevala se druga pesma. Šta reći osim hvala za ovakav kraj Remziju, Lakazetu i Obamejangu.

avatar
Žan-Žak Ruso
Sunday, 22.04.2018
19:09

Dobili ih jesmo, ali realno, ova igra nije dovoljna za ozbiljnije rezultate, tako da, ako se ne trse neki klipani, poput Mustafija, Ivobija, pa i Džake i ne dovedu se igrači koji će doneti značajno veći kvalitet u igri, mrka kapa za nas.

avatar
Ogist Kont
Monday, 23.04.2018
19:54

Slažem se. Biće potrebne suštinske promene kako sledeće sezone ne bi pali još niže. Para bar, hvala Bogu, ima.

avatar
AFC
Sunday, 22.04.2018
16:35

Zar nije Lakazet svrstan u 11 najgorih pojačanja ove sezone?

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 22.04.2018
22:44

Pa s'obzirom koliko je placen i koliko je dao golova prosle sezone i dalje je u top11 najgorih pojacanja. Kako odmah posle jedne partije,koja je apsolutno rezultatski beznacajna i to protiv smesne ekipe,dizete igrace u nebo,ko da ste Real tukli u finalu LS.