Pokajali se u Monaku, Anriju otkaz, vraća se spasilac!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 24.01.2019.
11:16
Izvor: Sportske.net

Proslavljeni francuski fudbaler nije se najbolje snašao u ulozi prvog trenera.

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Kako stoje stvari, Tijeri Anri je završio svoju epizodu na klupi Monaka!

"Kneževi" se nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli francuske Lige 1, sa samo bodovm više od poslednjeplasiranog Gengana.

Anri je upisao samo dva trijumfa u Ligi 1, ispao je iz kupa Francuske, a nije upisao nijedan trijumf pred svojim navijačima na stadionu "Luj drugi".

Kako stoje stvari ostao je bez kredita kod uprave i u narednih 48 sati će mu biti uručen otkaz.

Još veće iznenađenje predstavlja ko će ga naslediti na klupi "Kneževa".

Naime, to bi trebalo da bude čovek kojeg je u oktobru na klupi aktuelnog vicešampiona Francuske i zamenio, Leonardo Žardim!

Portugalac je zaradio otkaz nakon serije loših rezultata, koja je dovela do toga da se Monako nađe na pretposlednjem mestu na tabeli.

Ipak, imao je i velikih problema sa povredama, ali Anri nije poboljšao situaciju, može se reći da ju je i pogoršao, te je uprava izgleda odlučila da vrati Žardima u nadi da će Portugalac, koji im je u prethodnih nekoliko godina doneo toliko uspeha, uspeti da ih zadrži u Ligi 1.

Anri tako na neslavan način završava svoj prvi trenerski angažman, nadajmo se da će se u narednom daleko bolje snaći.

Mora se priznati i da je dobio težak zadatak, ekipa je bila u velikom problemu, povrede, serija poraza i veliki pad morala, legendarni Francuz to nije uspeo da preokrene.

U januaru su angažovani Balo-Ture (Lil), Naldo (Šalke), Sesk Fabregas (Čelsi) i Vilijam Vanker (Antalijaspor), a očekuje se da do kraja prelaznog roka Monako angažuje još nekoliko pojačanja.

Želje uprave su Miši Batšuaji (Čelsi), Maruan Felaini (Mančester junajted) i Želson Martins (Atletiko Madrid).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 24.01.2019
13:37

Steta (je) sto mi nismo uzeli Zardima, ocigledno je da covek u principu moze i zeli da prihvati posao i usred sezone sto ne znaci da bi sigurno preuzeo i Milan, naravno...

avatar
Brazilero11
Thursday, 24.01.2019
13:17

Ako iko ima opravdanje za lose rezultate onda je to Anri ali njegova je greska sto je isao srcem ovdje i preuzeo ekipu Monaka, trebao je malo pametnije birati.

avatar
JC\'90
Thursday, 24.01.2019
12:55

Trebaju da vrate Zardima.

avatar
Igor Duljaj
Thursday, 24.01.2019
12:42

Ne mogu da kazem da li je neko zasluzio otkaz za ovako kratko vreme ili nije. Ali cinjenica je da je Monako desetkovan zbog brojnih povreda. Bez obzira da li su to starteri. Prosto sa malim brojem igraca na raspolaganju veoma je tesko ostvariti bilo sta. Moje neko misljenje je da ako neko ima opravdanje za lose rezultate onda je to Anri.