Pogledajte ovo "Jović je AVION", večeras sledi nagrada!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 26.07.2019.
17:56
Izvor: Sportske.net

Tako je španski "AS" prokomentarisao ono što je uradio Srbin. Ali, to treba pokazati na utakmicama, prva šansa vrlo brzo...

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Luka Jović je dobio dosta kritika za prvi nastup u Realu, protiv Bajerna, dok je u drugoj utakmici Zidan morao da ga izvede, protiv Arsenala. Naime, pošto je isključen Naćo, Srbin je već nakon dvadesetak minuta zamenjen, u igru je ušao Varan.

Međutim, Luka odlično radi na treninzima, španski mediji prenose da je Zidan itekako zadovoljan, a danas "AS" donosi naslov "Jović je avion", uz akciju sa treninga gde je Srbin nakon neverovatnog skoka zatresao mrežu.

No, to je trening, dokazuje se i na mečevima, Real igra noćas protiv Atletika na turneji u Americi, i kako sada stvari stoje Jović će početi meč.

Kao neka vrsta nagrade za zalaganje i pokazano na treninzima, Zidan mu ponovo daje šansu od prvog minuta, igraće po svemu sudeći u tandemu za Benzemom. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brane Lala
Saturday, 27.07.2019
03:00

0:5 poluvreme. Ne mogu kriviti Jovica za ovakvu igru Reala. Medjutim, on je na terenu nevidljiv. Ni jednom, ali ni jednom, nije uspeo da se odvoji i primi loptu. Ni jednom nije povijao zadnju liniju. Ja znam da napadac ne moze da sam osvoji loptu, ali saigraci iza njega prate njegovo kretanje i ako on nije agresivan, nisu ni ostali. Sve u svemu jako slabo. Benzema je za njega besan pas. A Dijego Kosta lav. Pod hitno da se probudi ili ce ovu sezonu presedeti na klupi a sledecu na pozajmicu negde.

avatar
Misosesic
Friday, 26.07.2019
21:59

Bolje da nista niste objavili nego ovo.

avatar
Oldboy
Friday, 26.07.2019
18:29

Jbt koji talenat, pa ovo majka jednom rađa