Pogba već zna naredni klub, Francuz se odao na društvenim mrežama

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 10.12.2020.
18:06
Izvor: Sportske.net

Čini se da je ovo najizvodljivija opcija.

EPA-EFE/Shaun Botterill
EPA-EFE/Shaun Botterill

Povezane vesti

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba mogao bi već u januaru da se vrati u Juventus, klub iz kojeg je stigao na Old Traford pre četiri i po godine.

Kako se može zaključiti iz pisanja engleskih medija na koje nisu ostali imuni ni oni na "čizmi", Franuz je već posle poraza od Lajpciga u Ligi šampiona mirnim tonom zatražio od menadžera Ole Gunara Solskjera da napusti klub.

Prema onome što je preneo Dejli Mejl to bi moglo da se dogodi već u januaru, a bez obzira ne već duže vremena aktuelnu zainteresovanost Real Madrida, Juventus važi za favorita u trci.

Dodaje se da je Pogba u sredu ponovo zapratio Juventus na Instagramu, što je samo podgrejalo priče njegovog agenta Mina Rajole koji nije isključio povratak u Torino.


Ostaje da se nađe pravo rešenje za transfer u nezavidnoj finansijskoj situaciji pošto vezisti ugovor ističe tek na leto 2022. godine.

Navodi se da bi Paolo Dibala mogao da krene u suprotnom smeru, a nema sumnje da bi trener Juventusa Andrea Pirlo rado prihvatio Pogbu u svlačionici s obzirom na to da su do pre nešto više od pola decenije delili mesto u timu.

Ipak, ne bi trebalo potceniti ni Real.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke